Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja augusztus-6ra?

Ki nem várja augusztus-6ra?

Figyelt kérdés
Van tüneteitek? Vagy egyéb? És mikor közeledik a mensi akkor le megy a hő ilyenkor? Én most mértem meg ebben a pillanatba 37 fokot mértem akkor ez jó jel?

2012. aug. 2. 09:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 A kérdező kommentje:
Lányok mikor csináljak még egyet hogy meg győződjek magamról jó csináltam én pénteken tesztet ami halvány pozitív lett de nem olyan halvány hogy alig látható rendesen látható, nem kell fényre vinni meg forgatni? Holnap reggel az első vizeletből hogy erősebb legyen a tesztem vagy menjek el most ez lenne a mai napom a második pisilés nem tudom hogy ez hatásos ugyanúgy mint az első pisilés?
2012. aug. 6. 05:52
 32/73 A kérdező kommentje:
Mikor menjek el lányok a tesztért?
2012. aug. 6. 05:53
 33/73 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy melyik pillanatra várjak ne hogy rosszul süljön el.
2012. aug. 6. 05:53
 34/73 anonim ***** válasza:
Szia szerintem várd meg a holnapot, én is holnap tesztelek hőm fent van, két napja késik :)tegnap halvány pozit teszteltem, a holnapi akkor sokkal erősebb lesz, Gratulálok neked, és magamnak is, jujj el se hiszem hogy most sikerült végre, de csak halkan nem akarok előre örülni.
2012. aug. 6. 06:37
 35/73 A kérdező kommentje:
Én sem akarom ki kiabálni. Szerintetek el higgyem a tesztet vagy sem? Ezt a tesztet július 3-án csináltam akkor lett halvány jól kivehető pozitív a tesztem.
2012. aug. 6. 06:40
 36/73 A kérdező kommentje:
És ma vagy holnap kéne meg jönnie a holnappal együtt lesz az 5. nap hogy meg csináltam a tesztet. Még mindig tartanak a vizelési ingerek meg a mell fájdalom.
2012. aug. 6. 06:41
 37/73 anonim ***** válasza:
Szerintem hihetsz a tesztnek, áll pozitívot nem mutathat, Szurkolok hogy erősödjön
2012. aug. 6. 06:42
 38/73 anonim ***** válasza:
Nekem a melleim olyan szintem fájnak, hogy a poló is ha hozzá ér akkor majd be sz....k, aludni is alig tudok mert ha hozzá ér valami fáj, pisilni még én is sokat járok, a hasam alja még most is szurkál néha.
2012. aug. 6. 06:45
 39/73 A kérdező kommentje:
Nem bírok magammal úgy hogy csinálok egyet de másikat.
2012. aug. 6. 06:45
 40/73 anonim ***** válasza:
Várom az eredményt:)
2012. aug. 6. 06:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!