Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan köztetek, aki...

Van itt olyan köztetek, aki nagyon szeretett volna már babát, de a párja idegenkedett a gondolattól?

Figyelt kérdés
Hogyan vehetném rá a férjem, hogy ő is akarjon végre babát??Szereti a gyerekeket, de fél, hogy rossz apa válna belőle!Mit tegyek?
2012. júl. 29. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Ilyen kérdés már volt. Nézd meg azokat a válaszokat.
2012. júl. 29. 21:17
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
nálunk fordítva van. én rettegek, a barátom szeretné. amúgy lehet, hogy hülyén hangzik, de vettünk egy kiskutyát. és teljesen igaza volt a páromnak. rájöttem, hogy tudok rá vigyázni. és beszélgessetek. kommunikáció az alapja mindennek. biztosítsd arról, hogy a lehető legjobb apa is lenne, hiszen téged is szeret és egy babát meg még jobban szeretne. a barátnőm abban hisz amúgy, hogy az ilyenekből lesz a legjobb apa!! sok sikert!!
2012. júl. 29. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért nem akar még gyereket, mert nem készült fel rá. Nem szabad erre kényszeríteni, mert az csak ronthat a kapcsolatotokon. Még várjatok, míg ő is felkészültnek érzi magát erre.
2012. júl. 29. 21:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából az a baj, hogy a párom már 38 éves én 30 és félek, hogy kifutunk az időből!A férfiak idősebb korban is képesek "apák" lenni, de én félek, hogy kifutok az időből!Első baba lenne persze. Egyébként nagyon rendes ember a férjem és imád!:-)
2012. júl. 29. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
71%

Ha én arra tudnám a választ...

Nálunk is ugyanez a helyzet, csak abban különbözik, hogy az én páromnak már van egy 6 éves fia.

Látja rajtam, hogy mennyire vágyódom egy babára. Ma pl. vettem a piacon bébiruhákat és este azokat nézegettem, de semmi. Beszélni nem szeret róla. Pedig akar gyereket, de elmondása szerint nem most.

Én meg közben érzem, hogy bedilizek. Ha csak egy picit is nyitna... már könnyebb lenne a helyzet.

2012. júl. 29. 21:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, képzeld, én is vettem babaruhát, és meg is mutattam a férjemnek, tetszett neki, de ennyi...:-)hú, mit lehetne tenni??Szerinted van erre megoldás?Igazából azt szeretném vele megértetni, hogy jó apa lenne, és mi 3-an lennénk egy kerek egész. Szeretem a férjem, de valami hiányzik....
2012. júl. 29. 21:38
 7/8 anonim ***** válasza:
21%
Pedig már benne vagytok a korban és jogos, hogy babát szeretnél, de a párod nem értem mért húzza az időt, már ő is bőven megérett a gyerek vállalásra. Ha ennyire ellentétes az élet felfogásotok, akkor nagy gondok lesznek párkapcsolatilag. Biztos, hogy tőle akarsz gyereket? Mert ha ő nem változik, te bele fogsz őrülni ebbe az állapotba és ez bizony a kapcsolatotok rovására válhat. El kéne döntenetek mit akartok együtt, ő mit akar. Mindenképpen meg kéne beszélnetek ezt, hogy dűlőre jussatok. Ha mindkettőtök mást akar, annak nincs értelme.
2012. júl. 29. 21:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha TÉNYLEG csak azért aggódik, hogy talán nem lenne elég jó apa, az már elég jó jel. Ez azt jelenti, hogy szeretne apa lenni, belegondlt, most barátkozik a gondolattal. Beszélgessetek róla, kérdezd meg, hogy ő mit gondol, mikor lenne itt az ideje. Gondolom van olyan barátnőd, akinek van kicsi gyereke, ajánld fel neki, hogy szívesen vigyázol rá, ez neki is segítség, ha kicsit kettesben akarnának lenni, és akkor a párod is kipróbálhatná magát, hogy hogyan boldogul egy gyerkőccel, lehet, hogy meghozza a kedvét. Vagy vidd el babalátogatásra, ha van olyan barátnőd, aki most szült és ő is ismeri.
2012. júl. 29. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!