Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tavaly a 9. héten sajnos...

Alexandra8803 kérdése:

Tavaly a 9. héten sajnos elhalt a babám. Kétszarvú méhem van, és akkor kialakult egy 6szor 5 centis haematoma is. És a 6dik héttől végig véreztem. Mekkora esélyem van arra, hogy gond nélkül kihordjak egy babát?

Figyelt kérdés
Ezenkívül évek úta küszködök hüvelyfertőzzéssel! Segítsetek!! Nagyon szeretnék egy egészséges kisbabát!
2012. júl. 28. 12:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia ugyan nekem ilyen gondjaim nem voltak "csak"véreztem 9 héttől a 13 hétig hol jobban hol kevésbé..makk egészséges gyermekem született...Kivánom hogy neked is sikerüljön minnél hamarabb ez a csoda...

Dokik mit mondanak?

2012. júl. 28. 13:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Doki mit mond?

Unokatesóm felesége múlt nyáron veszített el egy babát, miss ab volt, sajnos úgy be volt ágyazódva a kicsi, hogy a méhéből is vettek ki egy darabot. Amint lehetett próbálkoztak, rögtön terhes is lett, akkor azt mondták nekik, 7 hóig ha elviszi, kiveszik a kicsit és a méhét is, annál tovább nem viheti! Rettegtek hogy elvetél, vagy nagyon korán születik a kicsi, fáj a hasa az elejétől, fekszik. Már 33 hetes elmúlt, még mindig fekszik, de azt mondják az orvosok hogy annyira megerősödött a méhe, hogy akár végig is elviheti a kicsit, és már szó sincs arról, hogy kiveszik a méhét.

Remélem veled is hasonló jók történnek majd, remélem adtam egy kis erőt, hitet, reményt a történettel!

2012. júl. 28. 22:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Minden doki mást mond. Abban egyet értenek,hogy ha megmarad, császáros lesz, és valószínű koraszülött. Akinek ilyen méhe van, végig feküdnie kellett? Vagy azért van remény arra, hogy "átlagos" kismama leszek?
2012. júl. 29. 09:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!Bár nem friss a kérdés,azért hátha még olvasod.

Nekem is kétszarvú a méhem.A kisfiamat gond nélkül kihordtam,bár 2* annyit kellett járnom vizsgálatra,UH-ra,mint másnak.A vetélés,koraszülés,császármetszés mint lehetőségek végig fent álltak.Végül 10 nappal a kiírt időpont előtt sürgősségi császárral megszületett.Farfekvéses volt,éppen a kétszarvú méh miatt,mert a lábacskája beakadt az egyik szarvba.

Most májusban viszont 6 hetesen elvetéltem,az orvosom szerint nem a méhem miatt.

2012. aug. 9. 09:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nagyon jót tud tenni, mikor pozitív visszajelzést kapok! A második babádat nagyon sajnálom! :(
2012. aug. 10. 09:56
 6/6 anonim válasza:
Szia nekem is kétszarvú a méhem harmadik babámat várom 22.hétben vagyunk.Elözö két gyerekemet 40.héten császárral szültem makk egészségesek mind kivánom hogy te is ilyen szerencsés légy és legyen szép családod. csak pozitivan:)
2012. dec. 13. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!