Tavaly a 9. héten sajnos elhalt a babám. Kétszarvú méhem van, és akkor kialakult egy 6szor 5 centis haematoma is. És a 6dik héttől végig véreztem. Mekkora esélyem van arra, hogy gond nélkül kihordjak egy babát?
Szia ugyan nekem ilyen gondjaim nem voltak "csak"véreztem 9 héttől a 13 hétig hol jobban hol kevésbé..makk egészséges gyermekem született...Kivánom hogy neked is sikerüljön minnél hamarabb ez a csoda...
Dokik mit mondanak?
Doki mit mond?
Unokatesóm felesége múlt nyáron veszített el egy babát, miss ab volt, sajnos úgy be volt ágyazódva a kicsi, hogy a méhéből is vettek ki egy darabot. Amint lehetett próbálkoztak, rögtön terhes is lett, akkor azt mondták nekik, 7 hóig ha elviszi, kiveszik a kicsit és a méhét is, annál tovább nem viheti! Rettegtek hogy elvetél, vagy nagyon korán születik a kicsi, fáj a hasa az elejétől, fekszik. Már 33 hetes elmúlt, még mindig fekszik, de azt mondják az orvosok hogy annyira megerősödött a méhe, hogy akár végig is elviheti a kicsit, és már szó sincs arról, hogy kiveszik a méhét.
Remélem veled is hasonló jók történnek majd, remélem adtam egy kis erőt, hitet, reményt a történettel!
Szia!Bár nem friss a kérdés,azért hátha még olvasod.
Nekem is kétszarvú a méhem.A kisfiamat gond nélkül kihordtam,bár 2* annyit kellett járnom vizsgálatra,UH-ra,mint másnak.A vetélés,koraszülés,császármetszés mint lehetőségek végig fent álltak.Végül 10 nappal a kiírt időpont előtt sürgősségi császárral megszületett.Farfekvéses volt,éppen a kétszarvú méh miatt,mert a lábacskája beakadt az egyik szarvba.
Most májusban viszont 6 hetesen elvetéltem,az orvosom szerint nem a méhem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!