Szüles után 3 héttel együtt voltam a ferjemmel sajnos kiszakadt az òvszer lehetek terhes?
Na ezt én is eljátszottam 9 héttel szülés után. 2 hétre rá vettem egy érzékeny tesztet ami kimutatta a halvány második csíkot. Teljesen kikészültem aztán 2 ill 4 nap múlva negatívat teszteltem és rá 2 hétre megjött.
Nagyon kicsi az esély hogy terhes legyél mert ha nem szoptatsz 4 hétre van általában peteérés ha szoptatsz akkor 12 hétre. Én nem szoptattam és így is 9 10 hétre volt peteérésem. Mind a 2 gyerek elsőre összejött az első baba nem is volt tervezve szóval elég termékeny vagyok mégse lettem terhes, Hála Istennek.
Ne izgulj, mondanám h 2 hét múlva tesztelj de még leht hogy valami visszamaradt terheshormon bezavarná a te tesztedet is.
Lehetsz. Egyszer írt ide vki, de ő szülés után 2 héten belül volt együtt a párjával, azt hiszem császáros volt, emiatt külön izgult...
DE szerintem ez 10.000:1-hez hogy veled is megtörténjen. Vagyis nagyon-nagyon-nagyon ritka. Szerintem nem valószínű.
3. válaszoló vagyok
Egyet megfogadtam, ha egy kicsi kételyem lesz ezután hogy kiszakadt lecsúszott a gumi vagy a párom nem szált ki időben azonnal eseményutánit veszek.
Hallottam már olyat, hogy valaki terhesen ment 6 hetes vizsgálatra. :D
De ha az első 2 is nehezebben jött össze, nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!