Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szüles után 3 héttel együtt...

Szüles után 3 héttel együtt voltam a ferjemmel sajnos kiszakadt az òvszer lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Az elsõ es madodik gyermekemre is vartunk egy egy èvet mire összejöttek .
2012. júl. 27. 13:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
lehetsz, lehetett már peteérésed szülés óta
2012. júl. 27. 13:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igen csekély esélye van, mondhatni valószínűtlen, hogy szülés után 3 héttel peteérésed legyen.
2012. júl. 27. 13:48
 3/11 anonim ***** válasza:

Na ezt én is eljátszottam 9 héttel szülés után. 2 hétre rá vettem egy érzékeny tesztet ami kimutatta a halvány második csíkot. Teljesen kikészültem aztán 2 ill 4 nap múlva negatívat teszteltem és rá 2 hétre megjött.

Nagyon kicsi az esély hogy terhes legyél mert ha nem szoptatsz 4 hétre van általában peteérés ha szoptatsz akkor 12 hétre. Én nem szoptattam és így is 9 10 hétre volt peteérésem. Mind a 2 gyerek elsőre összejött az első baba nem is volt tervezve szóval elég termékeny vagyok mégse lettem terhes, Hála Istennek.

Ne izgulj, mondanám h 2 hét múlva tesztelj de még leht hogy valami visszamaradt terheshormon bezavarná a te tesztedet is.

2012. júl. 27. 13:53
 4/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok szoptatni 7 en megyek hathetes vizsgalatra de borzasztoan aggodom hogy becsùszik a baba .
2012. júl. 27. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Lehetsz. Egyszer írt ide vki, de ő szülés után 2 héten belül volt együtt a párjával, azt hiszem császáros volt, emiatt külön izgult...

DE szerintem ez 10.000:1-hez hogy veled is megtörténjen. Vagyis nagyon-nagyon-nagyon ritka. Szerintem nem valószínű.

2012. júl. 27. 16:58
 6/11 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok

Egyet megfogadtam, ha egy kicsi kételyem lesz ezután hogy kiszakadt lecsúszott a gumi vagy a párom nem szált ki időben azonnal eseményutánit veszek.

2012. júl. 27. 17:31
 7/11 A kérdező kommentje:
Dya nem tudtam szabad e bevenni esemenyutánit mivel szüles után vagyok a dokihoz meg nem volt merszem elmenni ezt lehet banni fogom .a verzesem mar elmult most varom hogy megjojjon vagy menjek a dokihoz.NAGYON FÈLEK !!!!!
2012. júl. 27. 19:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Hallottam már olyat, hogy valaki terhesen ment 6 hetes vizsgálatra. :D

De ha az első 2 is nehezebben jött össze, nem hiszem.

2012. júl. 27. 22:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a valaszokat majd beszamolok az eredmenyrol
2012. júl. 28. 13:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Jobb egy eseményutáni szülés után mint egy abortusz.
2012. júl. 28. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!