Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruációm 2-napig piros...

Menstruációm 2-napig piros nem sok volt, majd 2-napig sötét barna, reménykedhetek, hogy baba van? Sajnos már csak hétfőn tudok menni dokihoz és alig várom :D

Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 13:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%

ezt nem ertem. megjott, tehat nem vagy terhes, miert remenykedsz ebben? az hogy maskor nem ilyen szokott lenni, na bumm, nem vagyunk gepek, hogy mindig minden ugyanolyan legyen. ne vedd magadra, de annyira kivagyok mar ezektol a "megjott, de lehetek terhes?" kerdesektol. egyreszt ha megjott, akkor tuti nincs baba, mert a terhes nok max. 0,5% menstrual terhesen, de ez igy csak "urban legend" szamomra, mert itt is mikor megkerdezik a fenti kerdest, altalaban olyan valaszok jonnek, hogy: "igen en ismerek olyat akinek a testvere nagybatyjanak a felesegenek a szomszedjanak....." szoval erted mire gondolok.

masreszt ha megjott, de volt esetleg baba, az esetek 99% ban vetelest jelent.

ugyhogy szerintem ne nagyon eld bele magad, mert jo nagy csalodas lesz, ebben mar most biztos vagyok.

2012. júl. 21. 14:18
 2/11 A kérdező kommentje:
azért is érdeklődtem mert 6-napig szokott tartani és most 4-nap volt amiből 2 pirosas és 2 barna és 10 nappal hamarabb lett,de nem akartam ennyire kifejteni kíváncsi voltam volt-e valakinek így mivel nem minden ember borul ki,és nem mindenkinek kell válaszolni és az esetek többségénél nem elmarad a menstruációja hanem megváltozik,neked pedig nem kellene ide felnézned ha ennyire zavar az emberek bizonytalansága és vágyakozása,lányom születése óta 3-éve próbálkozok persze,hogy kíváncsi vagyok mások véleményére történeteikre.
2012. júl. 21. 14:29
 3/11 anonim ***** válasza:

mar ne is haragudj, hogy itt kellemetlenkedek, meg rontom levegot, csak van mar jogom hozza. en meg csak az en velemenyemet fejtettem ki. nem vagy terhes, ennyi, raadasul ha 10 nappal elobb is jott meg, meg az se valoszinu, hogy volt peteeresed!

kepzeld, en is a masodik gyerekkel probalkozok, de nekunk se jon ossze, de nekem soha eszembe se jutott azon kepzelegni, hogy megjott, es megis gyerek van. viszont elmentem kivizsgaltatni magam, kiderult a problema es mar kezelnek. neked is javaslom hogy csinaltass meg egy ket vervetelt, mert lehet, hogy valamelyik hormonod billent el, neadjisten' pcos mint nalam (IR). ha harom eve nem jon a baba, mar erdemes kerni a dokitol a kivizsgalast. foleg, ha maskor is elofordul a rendszertelen mensi.

2012. júl. 21. 14:38
 4/11 A kérdező kommentje:
ez az első rendszertelen és fúrcsa mensi,voltam kivizsgáláson minden felé még bőrgyógyásznál is gégészeten a legrosszabb a végbél tükrözés volt,persze az elsők a vérvétel és a vizelet vizsgálatok voltak,de semmit nem találtak uh-on sem,és igen is fogok reménykedni nem 1-helyen és embertől olvastam,hogy ilyesmi volt a menszesze nem mondom,hogy hamarabb is de ki tudja,sőt itt a faluban az egyik nő végig menstruált,hát ezért is bizakodom ennyire a remény sosem baj és megtanultam ennyi év után,hogy ne fájjon,de minden új hónap reményt ad.
2012. júl. 21. 14:49
 5/11 anonim ***** válasza:
a nem megfelelo hangnemert tenyleg bocs. szoval a lenyeg, hogy arra alapozni hogy masnak is megvolt terhesseg alatt, nem lehet, mert a terhesseg alatt semmilyen mentruacio nem normalis, meg a megvaltozott sem, mindenkeppen bajt jelenthet. nyilvan nem azert "talaltak ki" fenn annak idejen hogy terhesseg alatt nincs mensi, mert ilyen erovel tele lenne a nodokik varoterme minden mensis honapban. viszont a kivizsgalast tenyleg javaslom, ha eddig nem tortent meg, mert 3 ev sok ido, en csak 3 honapot vartam, de tudtam hogy baj van, hiaba razott le a doki minden honapban, hogy varjak meg (nem is a baba miatt voltam nala hanem hogy teljesen rendszertelen lett a mensesem, es tudtam, hogy ebbol igy nem is lesz baba). vegul magan fizetos vervetelekkel, meg endokrinologussal fenyt deritettunk a problemara, es csak kiderult, hogy nekem volt igazam, es orulok, hogy nem hagytam magam, es nem pazarolzam meg honapokat tovabbi varakozassal.
2012. júl. 21. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:
szerintem sem vagy terhes. attol hogy most masabb a mensid nem jelenti azt hogy babat varsz. nekem volt olyan honap hogy teljesen kimaradt az addig idore pontosan megjovo mensim, olyan is volt hogy 10 napot kesett, egyik esetben sem voltam terhes.
2012. júl. 21. 15:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kizárva. 3 gyerekem van és amikor velük voltam terhes mindig megjött.
2012. júl. 21. 18:43
 8/11 A kérdező kommentje:

sziasztok köszi a válaszokat :D

Képzeljétek kisbabám lesz a fura mensi erre utalt késöbb történt a beágyazódás és ezért volt még fura és barna mensim nagyon boldog vagyok tudtam éreztem,hogy ez így nem jó fúrcsa mensi amilyen még nem volt,végre 3-év után babám lesz kistesó :D sok sikert nektek is.

2012. júl. 23. 10:16
 9/11 anonim ***** válasza:
huuuu, hat orulok, hogy megse nekem lett igazam, gratulalok, nagyon vigyazz ra, remelem a verzes ellenere minden rendben lesz veletek.
2012. júl. 23. 12:25
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm,nagyon boldog vagyok azt mondta a doki ha augusztusban is lesz egy csepp vér is akkor ír valamilyen gyógyszert,de most minden rendben van azt mondta van ilyen nem mindenkinek a köztes időben van peteérése ezért is volt még de nem a megszokott,annyira örülök tudtam,hogy ez nem baj hanem egy jel :D
2012. júl. 23. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!