Május 5-re nem vártam. Tegnap és ma kevés barna, enyhe piros folyásom van (tisztasági betét is bőven elég). Megjönni fog vagy beágyazódás?
Már 2 hete fáj a méhem, petefészkeim, mellem érzékeny, fáradt vagyok. Ma úgy görcsöltem, mint soha még menzesznél, azt hittem megjött, ömlik belőlem a vér, de szinte semmi, pedig már menzesz közép időben kellene lennem. Babát szeretnénk és nemvárt előtt 1 nappal negatív tesztem lett.
Ezek fényében szerintetek inkább mi ez?
Köszönöm a válaszokat!
Idő közben eldőlt a dolog: estére megerősödött a vérzés, így már biztos, hogy megjött és nem pecsételés volt.
....így most baba sincs, de remélem a következő hónap eredményes lesz!
Nagyon görcsöltem, úgyhogy hátha most teljesen felkészült a testem, s így nagyobb szerencsénk lesz legközelebb már! :)
17:36-os vagyok:
Nagyon sajnálom!! :(
Majd legközelebb sikerül!
Reménykedj tovább, én is ezt teszem most...nekem még van 4-5 napom a nemvártig, volt nekem is pecsételésem az elmúlt napokban, de már ma teljesen megállt semmi nincs...ilyen még nem volt, hogy megállt volna, kiváncsi vagyok a folytatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!