Már ki kellene, hogy mutassa a terhességet? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Június 21-én volt utoljára menszim.A ciklusaim világ életemben hosszúak voltak.Változó hosszúságú ugyan,de hosszúak.(Csak akkor volt 28 napos,amikor anno fogamzásgátlót szedtem.)Éppen emiatt én is kipróbáltam az ovutesztet.Július 12-én volt peteérésem,aznap együtt is voltunk a párommal,valamint 14-én és 21-én is.Amennyiben sikerrel jártunk,szerintetek már ki kellene,hogy mutassa a teszt?Mégha halványan is.2012. júl. 26. 08:04
2/9 anonim válasza:
Azt írod hosszúak a ciklusaid.Mennyire hosszúak?
Ja júni 21.-én volt mensid,akkor rá 21. napra volt peteérésed a teszt szerint.Ami már 2 hete volt.Ha így van,akkor már lassan ki kell hogy mutassa.
DE én nem bízom az ovutesztekben.Volt nem egy nő akinek rosszul mutatta a peteérést.Drága is.
Jobb ha hőmérőzöl,ha most esetleg nem jött össze a baba.
A teszttel még várj egy hetet.Ha akkor negatív és megjön,kezdj el hőmérőzni.
Nekem 50 napos ciklussal 40. nap körül volt peteérésem.A hőmérő mindig biztosra mutatta mikor volt.
4/9 anonim válasza:
Ha tényleg júli 12-e körül volt ovud, akkor már kimutathatja a teszt, mert eltelt 2 hét. De nem tudom, hogy pusztán az ovuteszt mennyire megbízható.
5/9 anonim válasza:
Miért nem várod meg, míg megjönne az esedékes? Utána 5 nappal csinálnám. Nem érdemes a 7. hét előtt felkeresni az orvost, hacsak nincs valami panaszod az esetleges korai rosszulléteken kívül. Minek ennyire sietni? Tudom, izgatott vagy, de nyugi.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!Ezt a hónapot mindenképpen kivárom,és ha nem jön meg,akkor tesztelek.Remélem tényleg akkor volt pé-m,és sikerült a baba.:)Nem arról van szó egyébként,hogy csak az ovutesztre hagyatkozom,és hogy 100 %-ig megbízom benne,csak kipróbáltam,mint lehetőséget.Aztán ki tudja...Hátha....:)
2012. júl. 26. 13:52
7/9 anonim válasza:
Nekem 10-én volt pé és szombat reggel már pozi volt a 25-ös teszt. Drukk, hogy sikerüljön.
8/9 A kérdező kommentje:
Oh,de jó neked!Gratulálok!:)És köszi a drukkot.Remélem mi is sikerrel jártunk!:)
2012. júl. 26. 20:34
9/9 anonim válasza:
Köszönöm szépen. 1,5 éve várok rá, hogy ne csak 1 csíkot lássak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!