Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hisztek a megérzésben?

Hisztek a megérzésben?

Figyelt kérdés
Már több hónap telt el úgy, hogy nem estem teherbe. Most viszont úgy érzem, hogy extra korán volt peteérésem. Ma vagyok a ciklusom 13. napján, de már egy hete éreztem a pés tüneteket. Úgy érzem (lelkileg), talán most terhes lettem. Jó-jó nem hiszek elvakultan az ilyesmiben, de azért %-os arányban, szokott bejönni az ilyen megérzés?
2009. júl. 16. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:
A lányomnál "megéreztem", szóval kénytelen vagyok hinni benne. Az előző hónapban szintén "megéreztem", mégis megjött. Ki érti ezt?...:)
2009. júl. 16. 10:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez így akkor 50% :)
2009. júl. 16. 10:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem a férjem érezte meg!
2009. júl. 16. 10:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Én igen.8 éves a lányom és én megéreztem,hogy terhes vagyok vele.Mindenki mosolygott,amikor negatívot teszteltem,de én akkor is nyomatékosan tudtam,éreztem,hogy van a pocakomban valaki.Láss csodát,igazam lett.Amikor az első tesztem kimutatta a terhességet már 7-8 hetes voltam és mensim is volt.Az émelygéseim miatt mentem dokihoz,hogy vizsgáljon meg,mert én biztos vagyok benne,hogy terhes vagyok.Először mosolygott,hiszen mensim is volt,de pár perc múlva már az ultrahang képem tartottam a kezemben,amire nagyon büszke voltam és életem legboldogabb napja volt,amikor közölte a doki,hogy anyuka leszek.28/N
2009. júl. 16. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Én az együttlétünk után éreztem valamit, de akkormég nemmertem hinni neki.A nem várt elott 1 héttel biztos voltam benne, hogy ott van a baba.Párom még akkor sem mert hinni nekem mikor 1 nap késéssel halvány pozit teszteltem, csak amikor az orvos is megerősítette.

Szerintem meg lehet érezni.

Sok sikert!

7 hetes km

2009. júl. 16. 11:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Baratnom megerezte! Egy hettel az egyutletuk utan mar mondogatta, hogy o terhes. Persze mindenki mosolygott, vett egy tesztet ami negativ volt. Ekkor jottek a komentek, hogy na latod, nem vagy terhes de o meg a negativ teszt ellenere is allitotta, hogy terhes mert o erzi, hogy nincs egydul. Es igaza lett mert kb. egy hettel kesobb egy masik teszt kimutatta, hogy babat var. Most mar 4 eves a kisfiu.
2009. júl. 16. 11:56
 7/9 A kérdező kommentje:

De jó lenne, ha ez így létezne.

Korábban megesett velem, hogy annak ellenére, hogy úgy késett sokat a mensim, hogy előtte ilyen még nem fordult elő, mégis éreztem, hogy nem vagyok terhes, nem éreztem magamban senkit. Mármint úgy lelkileg, pedig a késés erre engedett volna következtetni.

Most abban reménykedek, hátha az vagyok, pedig nincs rá okom ezt feltételezni.

Majd kb. 1-2 hét múlva megírom, hogy nálam bejön e az ilyen megérzés.

2009. júl. 16. 12:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Én mind a két terhességemnél már korán, a nemvárt előtt egy jó héttel éreztem, hogy terhes vagyok. A barátnőm is így volt. Szóval szerintem lehetséges.
2009. júl. 16. 16:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Mostmár soha többé nem hiszek a megérzésekben. Még nem jött meg, de nagyon érzem, hogy megfog.
2009. júl. 29. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!