Ha valaki ért az LH tesztekhez (mellékelem a képet róluk), segítene?
A doki ezeket mondta ma de. az ultrahangon:
-Ezek a tüszők még nincsenek készen. (2 db 20 mm-es)
-Csinálja az Lh teszteket, ma vagy holnap pozitívnak kell lennie.
-Már a ma reggeli LH teszt is nagyon szép, szinte pozitív. (szerintem nagyon nem, majd megnézitek)
-A tüszőknek ma vagy holnap mindenképp meg kell repedniük.
Tök sok az ellentmondás! Pozitív LH teszt (amikor a kontrollcsík ugyanolyan erős mint a tesztcsík) után 36 órán belül van tüszőrepedés.
Tehát ha csak holnap lesz pozi, akkor csak később reped. De lehet hogy ma megreped este, akkor viszont hiába várok a pozi LH tesztre, mert az egyre halványodni fog, és akkor lekéssük a dolgot.
Apajelölt spermája elég gyászos minőségű, úgyhogy nem bízhatjuk a véletlenre, jókor kell együtt lenni, mert ha ma szex de csak holnap után reped a tüsző, akkor kevés lesz a cuccban a sperma. A következő lehet hogy az inszem, ezért is lenne nagyon fontos a mostani ciklus...
A kritikáktól kíméljetek meg kérlek, ez most tényleg fontos! Köszönöm!
Szombaton de. 10.00-kor voltam Uh-n, akkor még megvolt: 23mm volt.
Szombattól voltak az LH tesztek.
Hétfőn délután már nem volt ott. A kettő közt repedt meg valahogy, és vasárnap délben voltunk együtt először. Szombaton még görcsölt a hasam, azóta nem, csak a mellbimbóm érzékeny. Szóval nem tudom, a doki mindenesetre biztat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!