Ha valaki ért az LH tesztekhez (mellékelem a képet róluk), segítene?
A doki ezeket mondta ma de. az ultrahangon:
-Ezek a tüszők még nincsenek készen. (2 db 20 mm-es)
-Csinálja az Lh teszteket, ma vagy holnap pozitívnak kell lennie.
-Már a ma reggeli LH teszt is nagyon szép, szinte pozitív. (szerintem nagyon nem, majd megnézitek)
-A tüszőknek ma vagy holnap mindenképp meg kell repedniük.
Tök sok az ellentmondás! Pozitív LH teszt (amikor a kontrollcsík ugyanolyan erős mint a tesztcsík) után 36 órán belül van tüszőrepedés.
Tehát ha csak holnap lesz pozi, akkor csak később reped. De lehet hogy ma megreped este, akkor viszont hiába várok a pozi LH tesztre, mert az egyre halványodni fog, és akkor lekéssük a dolgot.
Apajelölt spermája elég gyászos minőségű, úgyhogy nem bízhatjuk a véletlenre, jókor kell együtt lenni, mert ha ma szex de csak holnap után reped a tüsző, akkor kevés lesz a cuccban a sperma. A következő lehet hogy az inszem, ezért is lenne nagyon fontos a mostani ciklus...
A kritikáktól kíméljetek meg kérlek, ez most tényleg fontos! Köszönöm!
Még nem elég nagyok a tüszőid, és nem fognak elöregedni, ha nem repednek meg! 30mm-ig nem öregszik el a tüsző :)
Ja, és szerintem még várjál minimum 1 napot.
Kár, hogy nem méred a hődet, mert az tuti mutatja az ovulációt, ha leesik a hőd.
Elmaradt az akció, mert a tegnap esti (4.) LH tesztet hasonlónak láttam az elsőhöz, így remélem hogy mégiscsak a tüszőrepedés előtt vagyunk, és ma erősödni fog.
Felrakom majd a maiakat is, rájuknéznétek majd később? Kb. így lesznek fennt: 8.30; 12.30; 16.30; 20.30;
Köszi mindenkinek a segítséget, értékeltem;)
A ma reggeli első; mintha sötétedne... ugyan olyannak látom, mint a tegnapi elsőt.
Igen, azt mondta hogy LH csúcs után 24, majd 48 órával szex:)
Az a baj, hogy 12.1m/ml a spermaszám, és 70% nem mozog. Ez az utolsó spontán hónapunk, attól félek. 2 naponta lenne jó csinálni, de ha mi 2 -3 naponta akciózunk, akkor még ennél is kevesebb sperma lesz a cuccban. Viszont azok max. 72 óráig élnek, ezért kell matekozni. De mindegy, a tesztek szerintem halványodnak, így azt hiszem megvolt az LH csúcs az első teszt előtt. Kora délután egymásnak estünk, aztán holnap után megint. Meglátjuk.
Köszönöm mindenki segítségét!
Már megvolt az LH csúcs, kirepedt az egyik tüszőm!!!!
Szóval ezért halványodott. Azt mondta, ne aggódjak (na nem mintha megnyugtatott volna), még jókor voltunk együtt. Köszi a segítséget!
A többi Lh teszt egyre volt halványabb azóta is, be sem linkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!