Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki ért az LH tesztekhez...

Ha valaki ért az LH tesztekhez (mellékelem a képet róluk), segítene?

Figyelt kérdés

[link]

A doki ezeket mondta ma de. az ultrahangon:

-Ezek a tüszők még nincsenek készen. (2 db 20 mm-es)

-Csinálja az Lh teszteket, ma vagy holnap pozitívnak kell lennie.

-Már a ma reggeli LH teszt is nagyon szép, szinte pozitív. (szerintem nagyon nem, majd megnézitek)

-A tüszőknek ma vagy holnap mindenképp meg kell repedniük.

Tök sok az ellentmondás! Pozitív LH teszt (amikor a kontrollcsík ugyanolyan erős mint a tesztcsík) után 36 órán belül van tüszőrepedés.

Tehát ha csak holnap lesz pozi, akkor csak később reped. De lehet hogy ma megreped este, akkor viszont hiába várok a pozi LH tesztre, mert az egyre halványodni fog, és akkor lekéssük a dolgot.

Apajelölt spermája elég gyászos minőségű, úgyhogy nem bízhatjuk a véletlenre, jókor kell együtt lenni, mert ha ma szex de csak holnap után reped a tüsző, akkor kevés lesz a cuccban a sperma. A következő lehet hogy az inszem, ezért is lenne nagyon fontos a mostani ciklus...

A kritikáktól kíméljetek meg kérlek, ez most tényleg fontos! Köszönöm!

2012. júl. 21. 18:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha van még teszted, akkor tesztelj, mert amiket felraktál, az mind negatív. Én ebben az esetben (a leírtak alapján) még várnék az akcióval, amíg nem erősödik a csík!!
2012. júl. 21. 20:15
 12/24 anonim ***** válasza:

Még nem elég nagyok a tüszőid, és nem fognak elöregedni, ha nem repednek meg! 30mm-ig nem öregszik el a tüsző :)

Ja, és szerintem még várjál minimum 1 napot.

Kár, hogy nem méred a hődet, mert az tuti mutatja az ovulációt, ha leesik a hőd.

2012. júl. 21. 20:29
 13/24 A kérdező kommentje:

Elmaradt az akció, mert a tegnap esti (4.) LH tesztet hasonlónak láttam az elsőhöz, így remélem hogy mégiscsak a tüszőrepedés előtt vagyunk, és ma erősödni fog.

[link]

Felrakom majd a maiakat is, rájuknéznétek majd később? Kb. így lesznek fennt: 8.30; 12.30; 16.30; 20.30;

Köszi mindenkinek a segítséget, értékeltem;)

2012. júl. 22. 06:18
 14/24 A kérdező kommentje:

A ma reggeli első; mintha sötétedne... ugyan olyannak látom, mint a tegnapi elsőt.

[link]

2012. júl. 22. 09:20
 15/24 A kérdező kommentje:
PG 53 ovulációs mikroszkóppal is nézem a termékenységet, az nyákból negatív.
2012. júl. 22. 09:22
 16/24 anonim ***** válasza:
ez még full negativ!!!!olyan legyen mint a másik csik addig nem is lesz ppozitiv hiába várod!!és ne reggeliböl nézed!!!Este nézd csak kb 18körül !!reggel felesleges nem hiába irják a teszten se hogy ovut mindig este kell nézni!!
2012. júl. 22. 09:25
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszi:) A dokim mondta, hogy napi 4-et nézzek, nehogy lekéssük a tüszőrepedést! Ezért nézem reggel is, és ezért vannak a dátum után beszámozva a tesztek.
2012. júl. 22. 09:28
 18/24 anonim ***** válasza:
én azt értem de minek mobdta ezt hisz neki is tudnia kell az ovut este nézük és peteérés a pozi ovu teszt utáni elsö negativ napon van!vagyis ha pozitiv a teszted másnap lesz peteérés tuti nem fogod le késni mert a pete is 6-12 ora mig meg termékenyithetö és ugye a sperma akár 2 napig is el él bent!én a helyedben 2 naponta sexelnék igy tuti nem késed le és nem kell idegeskedned
2012. júl. 22. 10:16
 19/24 A kérdező kommentje:

Igen, azt mondta hogy LH csúcs után 24, majd 48 órával szex:)

Az a baj, hogy 12.1m/ml a spermaszám, és 70% nem mozog. Ez az utolsó spontán hónapunk, attól félek. 2 naponta lenne jó csinálni, de ha mi 2 -3 naponta akciózunk, akkor még ennél is kevesebb sperma lesz a cuccban. Viszont azok max. 72 óráig élnek, ezért kell matekozni. De mindegy, a tesztek szerintem halványodnak, így azt hiszem megvolt az LH csúcs az első teszt előtt. Kora délután egymásnak estünk, aztán holnap után megint. Meglátjuk.

Köszönöm mindenki segítségét!

2012. júl. 22. 20:10
 20/24 A kérdező kommentje:

Már megvolt az LH csúcs, kirepedt az egyik tüszőm!!!!

Szóval ezért halványodott. Azt mondta, ne aggódjak (na nem mintha megnyugtatott volna), még jókor voltunk együtt. Köszi a segítséget!

A többi Lh teszt egyre volt halványabb azóta is, be sem linkeltem.

2012. júl. 24. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!