Ha valaki ért az LH tesztekhez (mellékelem a képet róluk), segítene?
A doki ezeket mondta ma de. az ultrahangon:
-Ezek a tüszők még nincsenek készen. (2 db 20 mm-es)
-Csinálja az Lh teszteket, ma vagy holnap pozitívnak kell lennie.
-Már a ma reggeli LH teszt is nagyon szép, szinte pozitív. (szerintem nagyon nem, majd megnézitek)
-A tüszőknek ma vagy holnap mindenképp meg kell repedniük.
Tök sok az ellentmondás! Pozitív LH teszt (amikor a kontrollcsík ugyanolyan erős mint a tesztcsík) után 36 órán belül van tüszőrepedés.
Tehát ha csak holnap lesz pozi, akkor csak később reped. De lehet hogy ma megreped este, akkor viszont hiába várok a pozi LH tesztre, mert az egyre halványodni fog, és akkor lekéssük a dolgot.
Apajelölt spermája elég gyászos minőségű, úgyhogy nem bízhatjuk a véletlenre, jókor kell együtt lenni, mert ha ma szex de csak holnap után reped a tüsző, akkor kevés lesz a cuccban a sperma. A következő lehet hogy az inszem, ezért is lenne nagyon fontos a mostani ciklus...
A kritikáktól kíméljetek meg kérlek, ez most tényleg fontos! Köszönöm!
Tegnap nem teszteltél?
Csak mert a képen lévők alapján én azt mondanám, hogy tegnap volt pozitív (mert a ma délelőtti a legerősebb csík, és ma legyetek együtt.
A 20mm-es tüsző akár már meg is repedhetett.
Nem, ma reggel is csak önszorgalomból. A dokim tegnap még azt mondta az UH alapján, hogy vasárnap (holnap) ráérek elkezdeni a teszteket, de a ma délelőtti UH után azt mondta, napi 4-et csináljak, hogy le ne késsük....
Teljesen tanácstalan vagyok!
A tüszőim ma délelőtti méretei:
19.87mm
15.75mm
23.59mm
20.18mm
Állítólag a legnagyobb valószínűleg elöregszik mire kireped, a kicsi pedig nem biztos hogy beérik, tehát a kettő 20mm körülivel lehet számolni. Szerinted? Nyálkahártya: 8.8mm
Első vagyok, ahogy írtam, 2 lehetőség van: már megvolt tegnap a csúcs, mert reggeli a legerősebb (bár az sem erős), vagy még most kezd termelődni a hormon a szervezetedben.
Mindkét esetben legyetek együtt ma:)
Szia!
Hőt is mérsz? akkor biztosan meg lehetne mondani, hogy volt-e már ovu.
Ha ez segít, nekem így néznek ki az ovulációs tesztjeim:
Az utolsó napon volt ovum, a hőm akkor ment fel.
Nem, hőt (már) nem mérek. De ha ez a hónap sem jön össze, akkor újra fogok.
Köszi a fotókat; de nem lettem okosabb:) Talán ma egymásnak esünk, hiszen ha 72 óráig élnek a fiúk, akkor kitart keddig a sereg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!