Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki jobban ért a tesztekhez,...

Aki jobban ért a tesztekhez, segítene nekem?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy lh teszt jóstesztként használható. Nekem pozitívat mutat. A ciklusom egy káosz, úgyhogy ne kérdezzétek, hogy melyik napon vagyok..

Szóval reggel vettem észre, hogy hcg tesztem már nincs otthon. Így csináltam lh-t, de sajnos nem első pisiből ma reggel. Pozitív. Most ez terhességet, vagy peteérést jelez ilyenkor?

Tudom, jósnak reggel kell csinálni, ovulációsnak este. De ilyenkor melyikre mutatja a pozit?

Köszi szépen!

Nem kezelt pajzsmirigy-alulműködésem van, ezért izgulok, hogy talán terhes vagyok?

(majd holnap reggel csinálok rendes hcg tesztet)

Kiderült a pajzsmirigy gond, de sajnos csak 2 hét múlva kaptam időpontot, addig ugye nem szedek gyógyszert. Most olvasom, hogy addig nem ajánlatos teherbe esni. Az én orvosom azt mondta, nyugodtam. Tsh-m majdnem 5-ös, más rendben van.

2012. máj. 15. 10:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!az lh tesztre szerintem ne hagyatkozz!az általában úgy mutat terhességet ha sok egymás utáni napon csinálsz és a csík egyre erősödik rajta, de még akkor sem biztos, ezért is jósteszt!holnap csináld meg a hcg tesztet és minden kiderül!
2012. máj. 15. 10:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Az előttem szólóval egyetértek! Engem már sokszor becsapott a jóstesztelés, én nem hinnék csak a Hcg tesztnek!
2012. máj. 15. 10:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszi!de az ovuteszt reggel is mutat ovulaciot? Azt hittem csak este
2012. máj. 15. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Lh hormon mindig van a szervezetben, így bármikor kimutatja a tesz!
2012. máj. 15. 10:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem ovukor reggeli első pisiből volt extra erős pozi. Délután már halványabb volt, pedig nem ittam előtte :))

Lehet nekem akkor volt az lh csúcs :)

Azóta 7 hetes babás vagyok, úgyhogy jól mutatta :)

Sok sikert!

2012. máj. 15. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!