Nektek melyik hőmérő jött be jobban? A digiatális vagy a higanyos?
Figyelt kérdés
esetleg ha úgy van tennétek fel olyan görbét amin higanyossal majd digitálissal mértetek vagy éppen fordítva,hogy milyen a külömbség? Nálam van úgy hogy hiába rázom le a higanyost vagy le se megy vagy inkább fel nem le :O digitálisom nincs,de ha annak meg lemerűl az elem az sem ad jó eredményt.Ti hogy vagytok vele?2012. máj. 8. 21:03
1/6 anonim válasza:
Nekem a digitális kerek fél fokkal kevesebbet mutat, mint a higanyos. Viszont az jól le kell rázni, csak akkor pontos. Csuklóból rázzad, ne izomból. Apró, hirtelen mozdulatokkal, mintha kézmosás után le akarnád rázni a kezedről a vizet. 3-4 ilyen rázás, és lent van.
Szóval nekem nem vált be a digitális...
2/6 A kérdező kommentje:
ezt nem is tudtam hogy ha nem rázom le teljesen akkor fals eredményt mutat,köszi
2012. máj. 8. 21:19
5/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. máj. 9. 08:11
6/6 anonim válasza:
Véletlenül nem a higanymentes változatú analóg hőmérőd van?
Azt ilyen nehéz lerázni, nekem is ilyen van, a titok, hogy zokniba teszed, párszor megforgatod és a centrufugális erő szépen leviszi.
Amúgy nekem is az vált be, a digitális mindig mást mért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!