Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek most miért emelked...

Szerintetek most miért emelkedett meg még jobban a hőm, ha "megjött" a mensim? (Görbe lent)

Figyelt kérdés

Pecsételgettem picit rózsaszínesen. Volt aztán egy nagyon enyhe mensis érzésem néhány órát és volt már piros pecsétem is, gondoltam rakok be tampont.

Nagyon gyenge mensim van most, ha ezt annak lehetne egyáltalán nevezni, már én magam se tudom és még jobban megkavart az, hogy a görbém pedig így alakult, így néz ki:

[link]

Most mi van ilyenkor?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. ápr. 9. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ez valóban furcsa. Holnap próbálj meg még egy tesztet csinálni, és egy két napon belül kiderül.

Sajnos lehet az is, hogy volt egy baba, aki nem marad veletek.

2012. ápr. 9. 08:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát ha holnap is fent marad még a hőm és nem esik le 36,5-re legalább akkor reggel csinálok egy tesztet akármi van.

Már kezdem azt érezni, hogy össze szokott jönni az a baba, csak mindig elmegy...és ezért nem esek teherbe sose.

2012. ápr. 9. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Mióta próbálkoztok? Orvos látott már?
2012. ápr. 9. 09:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Lassan 2 és fél éve próbálkozunk. :((

Engem látott már orvos olyan szinten, hogy többször vizsgált meg UH-n és látta mindig, hogy van peteérésem, görbéimre is mondta hogy jók. A mensim rendszeres mindig.

De férjem nem akar menni dokihoz, pedig dokim mondta hogy vele kéne elkezdeni, mert az gyorsabb...

2012. ápr. 9. 09:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom!

De akkor itt kellene tovább lépnetek, de ezt Te is tudod...

2012. ápr. 9. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!