Kinek volt mostanában missed ab-ja?
1 éve volt, és most kezdünk újra próbálkozni. 8 hetes volt. Nem tudni mi volt a baj, talán az, hogy beteg lettem közben.
Vitamint ettől függetlenül szedek.
Nekem július 3.-án volt... 11 hetes voltam. Mentem ultrahangra, s ... ennyi. :'( Semmit nem éreztem, nem véreztem, a melleim ugyanúgy fájtak. Csak a baba nem élt. Volt előtte egy héttel egy vírusos torokgyulladásom, amit valószínűleg akkor akptam el amikor mentem a háziorvoshoz a torokgyulladás tünetei előtt pár nappal a terheségi labor beutalókért. Több mint egy éve nem voltam se megfázva semmi. Totál jó idő volt akkor is, vártam 20 percet a krehegő betegek között s vasánap már alig bírtam nyelni.Valami "járvány-féle volt" mert msá is pnaszkodott erre.
Egy biztos, legközelebb nem megyek a 12.-hét előtt az sztk közelébe se! A nődokinak amikor ezt említettem, azt mondta valószínű a vírus okozhatta a bajt. Nem tudom. S valószínű sose fogom megtudni.
Te meddig véreztél? Nekem csak a műtét napján volt piros bővebb , de azóta is barnázok. S már úgy szertném ha eltűnne a fenébe ez is. Más panaszom nincs.
Kedves Utolsó!
Tettél fel Te is hasonló kérdést? Mert abban leírtam, hogyan véreztem... Vagyis hogy még most is, 2 hét elteltével... :( Olyan, mintha ma meg is jött volna, vagy nem tudom... Ez kicsit korainak tartom. A hasam is állandóan fájdolgál.
Én nem emlékszem pecsételőnél komolyabb vérzésre.
1. baba volt igen. Több okból húzódott el az új próbálkozás, de az egyik az, hogy most is nagyon félek az egésztől, nehogy újra megtörténjen.
Lányok, én munkahelyen kaptam el. Ugyan ez. 1 éve semmi betegség, nyár, szép idő, és elkaptam. :( nem szabad dolgozni se menni.
Kedves Első!
Szorítok, hogy mielőbb babás legyél! Én is nagyon félek, hogy mi lesz, ha megint terhes leszek... Nekünk már van kettő, de ettől függetlenül nagyon fáj az elvesztése...
Szia igen én tettem fel. Most olvastam, hogy válaszoltál és köszönöm!
Első baba lett volna, aki első próbálkozásra dönött úgy, hogy jön. És mégsem... El nem tudom képzelni ezek után épp ésszel, hogy lehet végig csinálni majd egy újjabbat. :(
6 hetes kontrollra kell majd mennem. Az aug. 15 körül esedékes. Nekem a hét elején fájt úgy a hasam mintha meg akarna jönni. Most nyugi van. Lehet ez a normális, ssak én már ezt sem akarom látni... :S
Hát nagyon kíváncsi vagyok mit mondd majd a dokinő, hogy mikor lehet neki állni. Mert olvastam itt 6-héttől, 6 hónapig mindenféle orvosi ajánlást. De most hirtelen nem is tudom akarom-e. ? Egyáltalán akarok-e.? Biztos, csak ez most..Vááááááááááááááááá...
Nekem július 5-én volt. :( 9. hetes volt a méhem/petezsák a mütét napján, az embrió valamikor előtte 1-2 hétben elhalt, már nem volt szivhang. A menzesz szerint 9+4 napos voltam a mütét napján. Most nem szedek semmit, de fogok, mert iszonyúan hullik a hajam, és a pattanások is nagyon előjöttek. Gondolom a hormonális változások.
HCG szintem viszont még nem ment vissza rendesen. Ma reggeli teszt halványan pozitiv volt. Mennyi idő lehet, mig teljesen kiürül?
Nekem 5 hónapot javasolt a doki. De majd ősszel megyek citológiára és akkor újra rákérdezek. Én 4 hónapra gondoltam, de majd attól függ hogy áll vissza a ciklus.
Gyógymódók engem is érdekelnének. Esetleg ha valakit érdekelne ezzel kapcsolatban zárt fórum, irjon privit.
Mielőbbi testi és lelki felépülést, és természetesen babásodást kivánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!