Márciusban volt egy missed abortusom. Mostanában nagyon lehangolt vagyok, mikor mulik ez?
Sajnos én is àtestem egy abortuszon,több mint egy éve.el kell hogy mondjam,azota sem felejtettem el.nem is lehet soha.akkor azt hittem hamar tul leszek rajta,mégis mindennap csak gondolkodom,hogy mi lett volna ha.....
ha vàsàrolni megyek nem tudom megàllni,hogy ne nézzem meg a babaruhàkat...én is vàgyok mostmàr kisbabàra.eddig még nem jött össze.nem minden nönek egyforma a szervezete.van aki azonnal teherbe esik,van aki csak nagyon sokàra,és sajnos van aki ezek utàn soha..
persze a teherbeesést befolyàsolja a stressz is!!!!
nem lenne szabad ilyen sokat gondolkodnod,persze tapasztalatbol irom,hogy nem lehet megàllni.
amit ajànlani tudok:vegyél vagy 3 dvd-t azt nézd egész nap,igy elszalad az idö,vagy menj a strandra ki,de ne egyedül!esetleg ha van kertetetek,akkor seits be a munkàba.egy könyv olvasàsa,vagy a neten valo szörfölés is eltereli a gondolatot.
nem örökre,de könnyebithetel magadon.majd ha ujra terhes leszel,akkor enyhitheted a fàjdalmadat a piciddel.
semmi sem történik ok nélkül!ne hibàztasd magad,inkàbb arra gondolj,hogy ha ujra terhes leszl,oot minden màsképp lesz!!!!!!!!¨¨
kitartàst neked!¨¨
Saját tapasztalatom nincs. De javasolnék én is valamit. Erősnek kell maradnod ezt te is tudod. De ebbe engedd hogy beleférjen a gyász is. Hiszen elvesztettél valakit. Szóval csinálj magadnak egy nyugis estét. nézz meg valami jó filmet, az sem baj ha babás. és ha kell sírd ki magad. Engedd meg ezt magadnak. S ha van akivel beszélhetsz beszélgess vele. Én javalom akár az előttem válaszolóval a privát levelezést. Tudnátok segíteni egymásnak. S így talán könnyebb.
Szorítok nektek.
Szia! Okosat nem tudom mondani, én a múlt hétemn veszítettem el a kicsimet. Ma lennénk 12hetesek. Én még annyira sem tudtam feldolgozni mint te, de ami egyben hagyja az eszemet, az az, hogy télen újra terhes lehetek!
Kitartást és mielőbbi boldog babaváráast nektek is!
Szia! Ott kezdeném,hogy NE MAGADAT HIBÁZTASD! Én is átéltem ezt a borzalmet,2 hete szültem meg a 22 hetes halott kisfiamat.Magamban kerestem a hibát én is,de nem szabad! Állj pozítivan a dolgokhoz, minél előbb próbálkozzatok a következő babával. Ez talán ad gyógyírt,de az előzőt elfelejteni sosem fogod,ahogy én sem tudom. Számolom a heteket októberig,összeszedem magam testileg-lelkileg,hogy ne csalódjon bennem a következő kisbabám!
Üdv:Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!