Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor vállaltatok újból...

Mikor vállaltatok újból gyereket a missed ab után?

Figyelt kérdés
A terhességem sajnos 6 hetesen elhalt, június 12-én volt a műtétem. Azóta most jött meg először. Úgy gondoltuk, várunk még egy menstruációt és újra belevágunk. Ti hogy voltatok ezzel?
2012. júl. 17. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Missed után 2 héttel újra teherbe estem :)

Nekem már nem jött meg :)

Egészséges lányom született időre 3440 gr-al.

33 hkm

2012. júl. 17. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:

...Ja, és nagyon sajnálom, fel a fejjel, sikerülni fog neked is. Mindennek meg van az oka.

Nekem ez a harmadik terhességem, és mindegyik előtt volt missed-ab-om.

2012. júl. 17. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hét volt KITARTÁS!!! Drukkolok!
2012. júl. 17. 21:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az elsőhoz :)Pontosan így volt velem is!

Nagyon sok sikert kívánok!

2012. júl. 17. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Én missed ab után kb.3hónapig még nem akartam próbálkozni, nem voltam túl rajta lelkileg annyira, hogy bele merjek vágni. Utána rá 5hónapra jött össze a baba. Tehát m.a. után 8hónappal.
2012. júl. 17. 22:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem 2 vetélés volt egy spontán egy missed ab...utána 1hónapra terhes lettem:-)

Azt mondják ilyenkor mivel bután mondva (kitisztítják ott belül )a dolgokat könnyebb teherbe esni..

Drukkolok....Szerintem nem kell várni....menjen minden a rendes kerékvágásba:-)

Drukkolok!

2012. júl. 17. 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem érted nem testileg okoz gondot belevágni hanem lelkileg!!!! Ez nem olyan mint elhasználni egy zsepit eldobni és venni egy másikat.. :(
2012. júl. 17. 22:41
 8/9 A kérdező kommentje:
És az orvos mit tanácsolt nektek, mennyi ideig várjatok? Nekem 3 hónapot mondott.
2012. júl. 18. 15:53
 9/9 anonim ***** válasza:
szia. nekem 12 hetesen volt missed-em, akkor a doki 2-3 hónapot mondott ( a missed novemberben volt) azóta is várom hogy mikor esek már teherbe!!! :( bár most remélem sikerült!
2012. júl. 18. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!