4 pozitív teszt és mégsem vagyok terhes?
Szia.Egyrészt valóban túl korán mentél,7 hét körül érdemes mert akkor már a szívhangra is van esély és biztosat tud mondani a doki is jó helyen van-e a baba stb.
A vérzéssel kapcsolatban pedig,attól függ milyen a vérzés?Erős élénkpiros?Vannak benne darabkák,mert ha igen,akkor ami elkezdődött sajnos valószínű,hogy véget ért,ha nem annyira élénk piros nincsenek benne darabok,akkor a szervezeted emlékszik,hogy ideje menzeszelni,attól még a folyamat zajlik belül.
Én nagyon szorítok neked-nektek,és kívánom,hogy maradjon veled a picurkád,de lelkileg készülj arra,hogy talán nem így lesz.Addig is nyugi!
Egy hét múlva még pozit fogsz tesztelni attól függetlenül,mi történt...
Hát azért ne jelentsük ki,hogy 4 hetes (sőt a kérdezőnél már inkább 5) terhességet nem állapít meg a doki!
Nekem 4+5 hetesen mondta elsőre a kézi vizsgálatkor,hogy valószínűleg baba van, és utána már uh-on kristálytisztán látszott a petezsák!
Ráadásul 7 mm nyálkahártyával szerintem kicsi az esély,hogy baba legyen!
Igazából első babás lennék, nem is igazán tudtam mikor kellene orvoshoz mennem, mondtam is a dokinak mikor bementem, hogy lehet még korai, de azt mondta, ha már ott vagyok nézzük meg.
Még egyszer köszönöm mindenkinek, várok türelmesen és majd jelentkezem.
Amúgy továbbra sem vérzem, csak egy kis barnázás van már egy ideje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!