Mi lesz a következő lépés?
Inszeminációt "sima" nődokik is csinálnak. Tied nem csinál?
Igaz mi is meddőségibe csináltattuk (de az én dokim nem csinált, akit ajánlott, az nem volt szimpi, nem tudtam, hogy csomó doki csinál rajta kívül...).
Változó hol mikor csinálnak amúgy. Első konzultációs időpont is változó.
Konkrétan én a bp-i Kaáliban voltam, egy bizonyos dokinál. Akinél mostanság kb. 2 hónapra kapnak 1. konz. időpontot.
Nekem a konzi után 2 hónappal volt az inszem kb. Oda kell még uh, amit ott csinálnak, spermav., az is ottani, meg pár vérvétel, az mehet tb-re is, ahol amúgy csináltatod.
tehát ahhoz, hogy a bp-i Kaáiban legyen inszemed:
1. időpont: konzi
2. uh (férjednek máskor kell menni, de ahhoz nem kellesz te), itt már megbeszélitek az inszemet
3. uh inszem előtt
4. inszem
5. ha sikerül, 6 hetes uh ennyi
első vagyok. Azért closty után ne lombikozzegyből, főleg, hogy valamennyi sikertelen inszem kell hozzá.
Nem sikerült, de kiderült mindig a rossz oldalamon volt a tüszőérés (lombik után derült ki, méhen kívüli lett, pedg volt átjárhatóságim).
2. lombik sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!