Nagyon elkeseredtem. Ilyen TSH értékkel esélyem sincs babára ugye?
Figyelt kérdés
Most kaptam meg a 3. napi vérvételi eredményt. A Tsh-m 4,46 lett. A doki szerint ettől még nem kell megijedni és ezzel le is rázott, nem irt rá semmi gyógyszert. Most szerintetek mit csináljak?2012. júl. 17. 08:19
1/4 anonim válasza:
Elvileg 1 körüli értéknek kell lenni hogy lehessen baba,de nekem pl.8-as TSH-val jött össze és már 2,5 éves:)
2/4 anonim válasza:
Ne legyél elkeseredve. Pici (méretre) gyógyi gyorsan leviszi, vagy látod, van aki magasabbal is teherbeesik.
Ki nem írt ki bogyót? Én endokrinológusnál voltam, neki illene felírnia.
3/4 anonim válasza:
Figyelj, ez teljesen egyénfüggő. Nekem 5 volt a TSH-m, amire senki nem akart gyógyszert írni. Több dokit megjártam, köztük egy nagyon híres pajzsmirigyes dokit is. Ő azt mondta nekem, hogy 1000 nőből egynél fordul elő, hogy a magas TSH miatt meddő, viszont 100 nőből 1 elvetél miatta. Meg úgy tudom a magzat fejlődésénél van még szerepe, lehetnek bizonyos betegségei, ezért nézik folyamatosan terhesség alatt is és ezért szeretik 1 körül tartani a teherbeesésnél. Én azt mondom, gyógyszer mindenképp kéne, én is szedek rá, most már 2 alatt van. Nekem végül a MensMentisben segítettek, ahol kiderítették az inzulinrezisztenciámat is. A két betegség gyakran összefügg. És az IR okozhat bizony meddőséget.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már 5 éve próbálkozunk az első babával. Már kezdem feladni. Most a nőgyógyászom végre adott beutalót meddőségi szakrendelésre, de csak szeptembertől lesznek dokik. Olyan elkeseredett vagyok.
2012. júl. 17. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!