Érdemes endokrinológushoz fordulnom 3.500mlU/L értékkel?
Figyelt kérdés
Szóval a Kaáliba járok,most a dokim írt fel gyógyszert most szedem is,de ettől függetlenül menjek endokrinológushoz???2012. febr. 15. 10:36
2/6 A kérdező kommentje:
Ez a TSH értékem!
2012. febr. 15. 10:39
3/6 anonim válasza:
Hát ha ott jó kezekben vagy és már kezelik is ezt a problémádat akkor nem fontos endokrinológushoz fordulnod!
Minden jót!
4/6 anonim válasza:
Hát szerintem nem. Ugyanaz a 2 féle bogyi van, ugyanúgy ellenőrizni kell, hogy elég-e az adagod vagy netán sok. De: nekem is ennyi volt. Az egyik doki felírta a gyogyit. A másik azt mondta, h 4 alatti értéknél ne szedjem, mert ellustul a pajzsmirigy, hiszen 4 alatt normális az érték. Nem is szedtem. Amikor a 12. hetes vérvételnél látták, hogy 6,4 a TSH, a nőgyógyász elküldött endokrinológushoz, és ő azt mondta (persze így várandósan erre az értékre azonnal felírták a gyógyszert), hogy egyébként ő nem adna 4 alatti értékre semmit, hiszen az normális, max. ellenőrizni kéne, és ha mindig ennyi, és nem megy 4 fölé, akkor annak az embernek ennyi a jó...
5/6 anonim válasza:
Ha nem megy lejjebb- babához 1 körül kell- mindenképp.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 16. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!