Lehetseges, hogy orvoshoz kene fordulnom?
Szia
Én úgy tudom, hogy 1 év sikertelen próbálkozás után kell orvoshoz fordulni.Persze pároddal együtt is, mert lehet, hogy vele van a baj!
De szerintem az a legfotosabb, hogy ne görcsölj rá!!Mi is már 4-5 hónapja próbálkoztunk, amikor megfogantam.De már úgy voltam, hogy jó, akkor kicsit később, erre a kislányom azt mondta, hogy ne hogy már, és jött! :)
Illik, nem illik, azért van, hogy segítsen, ez az idő már biztos elég.
De, én azt tudnám javasolni, amit az előző válaszadó is, ne görcsölj, hanem szerelmeskedj. Amint nem arra fogsz figyelni, azonnal összejön, hidd el. Menjetek el szórakozni, vacsorázni, moziba, szerelmeskedj a pároddal, ne gyereket csinálj (bocsánat).
Egy hónapja voltam együtt a párommal, még nem szedtem fogamzásgátló, előtte sem, soha, gondoltam, még úgysem lenne belőle baba, de, ahogy számoltuk, a második próbálkozásnál, az 1 hónapos fordulónkon jött össze.
Ha félre teszed ezt a babát akarok dolgot, akkor nagy valószínűséggel nem is kell az az orvos.
Volt, akinek úgy jött össze, hogy elkezdte szervezni az esküvőjét, és mivel nem a babára koncentrált, egyből össze is jött nekik, aztán előbbre kellett tenni az időpontot, mert akkor már nagy lett volna a pocakja.
7+3 hkm
Próbálj meg lazítani. Menjetek el valahova. Kapcsolódj ki. Ne gondolj a babára!
Én most adtam fel, és erre talán sikerült. A teszt pozítív, de addig nem merek reménykedem, még a 22 héten túl nem leszünk (akkor veszítettük el a kislányunkat). A terhesség alatt sajnos semmi nem bíztos.
Drukkolok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!