Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetseges, hogy orvoshoz...

Lehetseges, hogy orvoshoz kene fordulnom?

Figyelt kérdés
2010 decembereben fejeztem be veglegesen a fogamzasgatlo hasznalatat. Azota ferjemmel nem vedekeztunk egyszer sem, es most majd egy evre ra, tovabbra sem estem teherbe. A menstruaciom tabi abba hagyasa utan is pontosan 28 napra erkezik minden honapban azonban teherbe nem esek. Kicsit kezd frusztralni a szituacio hisz minden nap az ember talalkozik tortenetekkel ahol egyszeri veletlen esetekbol egybol terhesseg lett nekunk meg 10 honap utan sincs semmi. Mennyi az az ido ami utan doktorhoz illik fordulni egy esetleges kivizsgalasert?
2011. nov. 2. 01:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

Én úgy tudom, hogy 1 év sikertelen próbálkozás után kell orvoshoz fordulni.Persze pároddal együtt is, mert lehet, hogy vele van a baj!

De szerintem az a legfotosabb, hogy ne görcsölj rá!!Mi is már 4-5 hónapja próbálkoztunk, amikor megfogantam.De már úgy voltam, hogy jó, akkor kicsit később, erre a kislányom azt mondta, hogy ne hogy már, és jött! :)

2011. nov. 2. 06:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Régebben valóban egy évet mondtak, az idősebb dokik most is tartják magukat ehhez, de nyilván számít az is, hogy ti mennyi idősek vagytok. Ha már 30-on bőven túl, akkor nem kell kivárni az egy évet, pár hónap-fél év után is lehet menni. Természetesen ezt mindenki maga dönti el. Én úgy voltam vele, hogy minél előbb lát a doki, annál nyugodtabb leszek. Ha gond van, nem biztos, hogy rögtön kiderül a probléma - sokszor a vizsgálatok is eltartanak hosszú hónapokig.
2011. nov. 2. 07:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Illik, nem illik, azért van, hogy segítsen, ez az idő már biztos elég.

De, én azt tudnám javasolni, amit az előző válaszadó is, ne görcsölj, hanem szerelmeskedj. Amint nem arra fogsz figyelni, azonnal összejön, hidd el. Menjetek el szórakozni, vacsorázni, moziba, szerelmeskedj a pároddal, ne gyereket csinálj (bocsánat).

Egy hónapja voltam együtt a párommal, még nem szedtem fogamzásgátló, előtte sem, soha, gondoltam, még úgysem lenne belőle baba, de, ahogy számoltuk, a második próbálkozásnál, az 1 hónapos fordulónkon jött össze.

Ha félre teszed ezt a babát akarok dolgot, akkor nagy valószínűséggel nem is kell az az orvos.

Volt, akinek úgy jött össze, hogy elkezdte szervezni az esküvőjét, és mivel nem a babára koncentrált, egyből össze is jött nekik, aztán előbbre kellett tenni az időpontot, mert akkor már nagy lett volna a pocakja.

7+3 hkm

2011. nov. 2. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Próbálj meg lazítani. Menjetek el valahova. Kapcsolódj ki. Ne gondolj a babára!

Én most adtam fel, és erre talán sikerült. A teszt pozítív, de addig nem merek reménykedem, még a 22 héten túl nem leszünk (akkor veszítettük el a kislányunkat). A terhesség alatt sajnos semmi nem bíztos.

Drukkolok nektek.

2011. nov. 2. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!