Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a hónap sem sikerült? ...

Ez a hónap sem sikerült? Nagyon elkeseredtem, megnéznétek a görbém?

Figyelt kérdés
[link]

2011. nov. 27. 09:24
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el, nézd az enyémet, hasonló a tiédhez, és még nem jött meg, pedig tegnapra "vártam"

[link]

Egyáltalán nem biztos, hogy nem sikerült.

2011. nov. 27. 10:32
 2/29 anonim ***** válasza:

Én meg nem keserednék el a helyedben, helyetekben:)) nézzétek meg a terhes görbémet:)) még a cv alá is leesett a hő, még is baba van:) 25.heteske

[link]

2011. nov. 27. 11:51
 3/29 A kérdező kommentje:

De akkor mièrt esett le ma ennyire a hőm? Azt hittem, hogy màr nem fog, legalàbbis remèltem.

Kedves Első vàlaszoló! Mikor tesztelsz?

2011. nov. 27. 12:22
 4/29 anonim ***** válasza:
Második vagyok ismét, mint láttad a görbémen kétszer esett le ovuláció után a hőm alaphő alá , egyszer 36,3-ra utána 36.4-re...beágyazódás környékén, elején, előtt és azokon a napokon a hőőőő leeshet pár tizedet. beágyazódás végén ismét magasabb lesz..
2011. nov. 27. 12:38
 5/29 A kérdező kommentje:

Igen, de úgy tudom, hogy a kettő nem függ össze. Màrmint a beàgyazódàs elvileg nem okoz hőleesèdt.

Minden esetre màr nem èlem bele magam. Aztàn majd meglàtjuk. Pedig elvileg szerintem nagyon jókor voltunk együtt!

2011. nov. 27. 12:49
 6/29 anonim ***** válasza:
Első vagyok, ma teszteltem negát, de nekem nem egyértelmű az ovum időpontja.
2011. nov. 27. 13:15
 7/29 anonim ***** válasza:

Első szerintem neked még van 2 napod.

Kérdező nálad még semmi sincs veszve, ne add fel ebből még bármi lehet.

2011. nov. 27. 17:59
 8/29 anonim ***** válasza:

Ez a holeeses nem beagyazodas miatt van. Meg nincs beagyazodas mivel ez ovu utan 7-10 estleg 7-12 nap kozott megy vegbe es a kerdezo meg nem tart itt.

Merd tovabbra is, egy ilyen leesesbol nem lehet messzemeno kovetkeztetest levonni. Lehet, hogy kevesebbet aludtal vagy ejjel voltal kint mosdoban vagy....akarmi. Kiserd figyelemmel a tovabbiakban mielott meg barmit is gondolnal. Tudom nehez ez, en is ezer hogorbet levezettem mar eredmenytelenul...sajnos:( Drukkolok, hogy mielobb baba legyen a pocakodban!!

2011. nov. 27. 21:44
 9/29 anonim ***** válasza:

Kérdező,Te sztem jövő7en 7-8-án tesztelj sztem legalábbis a görbéd szerint. Hány naposak a ciklusaid?

Első kérdező,te meg ma-holnap talán már pozit mutatna...a 25-ös teszt...

2011. nov. 29. 08:32
 10/29 anonim ***** válasza:
25.heteske,mivel teszteltél legelőször 10-es tesztel,h ilyen korán kimutatta?
2011. nov. 29. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!