Ez a hónap sem sikerült? Nagyon elkeseredtem,
megnéznétek a görbém?
Első vagyok, szerintem nekem megjön ma vagy holnap, megint fáj a hasam, mondjuk már 1 hete hol fáj, hol nem.
Ha nem jönne meg, akkor pénteken tesztelek leghamarabb, mert kezd megint elröppeni az agyam :(
[link]
2011. nov. 29. 08:45
Kétfélével, először qupidóval, de azon csak egy halvány vékony második csík volt, azt hittem szellemvonal mert hiába volt piros, nagyon vékonyka volt, aztán rohantam a rossmanba ott vettem 25-ös facelle papírcsíkosat, na az egyértelműen vastag piros vonallal látszódott.
2011. nov. 29. 10:15
Hú akkor mensi előtt kimutatta 3-4 nappal,persze a ciklustól függően írom a 3-4 napot kb...,tök jó. Én csütörtök-péntekre nem várom,de még nem merek tesztelni...már csináltam egyet 1 hete csütörtökön,persze az negatív volt,bár a tesztcsík is alig akart megjeenni...Azért teszteltem, hátha előbb volt a peteérés valami okból kifolyólag :)De csütörtökig kibírom mostmár :)
2011. nov. 29. 10:49
Drukkolok, hogy sikerüljön, igen mensi előtt sokkal kimutatta:) de az első gyereknél csak a nemvárt után két nappal , szóval fene tudja ez is, mitől függ.
2011. nov. 29. 12:12
8:45-os, a hod alapjan mar boven mutatnia kellene a tesztnek a pozit akkor is ha holnap tesztlesz. Ovud 1 nappal az utan volt ahova a gep tette vagy ez nap utan de mindegy is mert ha baba van akkor azt mar a teszten latni fogod! Ha meg nem, akkor 1-2 nap es meg fog jonni. Sztem. De erre nem is gondolunk!!;-)
2011. nov. 29. 13:22
16/29 A kérdező kommentje:
Most így állok:
[link]
A ciklusaim 28 és 30 között ingadoznak. Legutóbb 29 napra jött meg. Én 30 napot számolok, tehát jövő péntekre, 9- re nemvárom, de 6- án muszáj leszek egyet tesztelni, 10- es érzékenységűvel, hátha bele tudom csempészni a mikuláscsomagba.
Az a 27. nap lesz, és 13. dpo.
17/29 A kérdező kommentje:
Ja, és tuti, hogy nem szerdán, hanem csütörtökön, 24- én volt meg az ovu! Méghozzá valamikor napközben.
Mert majdnem belehaltam...
Na mi a helyzet lányok,teszteltetek?Első veled mi újság? Nem bírtam ki holnapig,teszteltem ma reggel,és képzeljétek nem volt tesztcsík sem...vszínű rossz volt a tesztem...So csak holnap :) Már jól kezdődik :)
2011. nov. 30. 07:42
19/29 A kérdező kommentje:
Nekem még van legalább egy hetem, következő szerdán lesz a 28. napom, és dec. 6- án akarok leghamarabb tesztelni. De lehet nem fogom kibírni.
Van még két ovu tesztem, lehet azokra is rápisilek vasárnap-hétfőn, még nem tudom.
Most valahogy úgy érzem, hogy megint nem sikerült, valamiért ez az érzésem.
Első vagyok, nekem szerintem megjön ma: [link]
Bár semmi előjele.
2011. nov. 30. 08:36
Kapcsolódó kérdések: