Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a hónap sem sikerült? ...

Ez a hónap sem sikerült? Nagyon elkeseredtem, megnéznétek a görbém?

Figyelt kérdés
[link]

2011. nov. 27. 09:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Első és utolsó vagyok, nem jött meg, reggel tesztelek egyet.
2011. nov. 30. 16:48
 22/29 anonim ***** válasza:
Drukk pozihoz!! Majd írd ám meg,én is lehet tesztelek,de lehet inkább pénteken... bár holnapra nem várom:)
2011. nov. 30. 17:11
 23/29 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. Megjött! :(
2011. nov. 30. 18:34
 24/29 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnàlom, hogy megjött. Mióta pròbàlkoztok?
2011. nov. 30. 18:45
 25/29 anonim ***** válasza:

Ez lesz a 8. hónap, de be kell valljam, hogy a harmadik lenne, tehát ha nem jön össze, akkor is van egy tündéri 9 éves fiam és egy még tündéribb 2,5 éves pici lányom.

És most már elhiszem azoknak, akik azt vallják, hogy a rágörcsöléssel nem megy! A két gyerekem csak úgy jött magától, észre sem vettem, hogy terhes vagyok, most meg már teljesen bekattantam, hőmérőztem, ovu teszteztem, és nem jön.

Tehát azoknak kívánok sok sikert, akiknek az első babó lesz, és megtapasztalhatják az anyaság örömeit.

Minden jót nektek, és sok-sok pozitív tesztet!

2011. nov. 30. 19:02
 26/29 anonim ***** válasza:
Első,sajnálom,majd a kövi hónap...én teszteltem reggel 28 cn. ,de negatív,viszont még nem jött meg...
2011. dec. 1. 10:18
 27/29 A kérdező kommentje:
26. válaszoló, és hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
2011. dec. 1. 10:48
 28/29 anonim ***** válasza:
Hát 28-30,de fog.gyogyi után vagyok rögtön első hónap próbálkozásban.3,5 évig szedtem összesen,volt egy jó 7-8 hónap szünetem is,amíg nem szedtem,akkor megjött mindíg rendesen,nem fájt semmim,nem volt érzékeny semmim.Most viszont múlt 7en 1 napig olyan érzékeny volt a mellbimbóm,h alig tudtam a melltartót felvenni,még sosem volt ilyen...lehet peteérés akkor?Mind1 is,majd kiderül,ha megjön megjön,ha nem nem :) Jó lenne egy röntgenszemüveg,magunkbanézni néha...mennyi minden kiszűrhető lenne :))))
2011. dec. 1. 11:17
 29/29 A kérdező kommentje:
Igen, én is szoktam gondolkozni azon, hogy milyen fura, hogy az én testemben történik vagy nem történik valami, és mégsem tudom... de miért? Olyan jó lenne tudni!
2011. dec. 1. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!