Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok...

Szerintetek terhes vagyok vagy mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Párommal parmatexel voltunk együtt a peteérésem idején. Késett pár napot de aztán megjött és most 2 és fél nap múlva egyik pillanatról a másikra elmúlott. Azóta barnázgatok de nem jött meg újra.

2012. júl. 17. 08:14
 1/3 anonim ***** válasza:
hát nagyon sok Parmatex baba fogant már meg!! sokkal rosszabb mint az óvszer érdemes tesztet csinálni
2012. júl. 17. 08:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz gyereket, felejtsd el a pharmatexet. Vörös volt a vérzés, vagy csak maszat? Ha erős piros, akkor szerintem nem vagy terhes.
2012. júl. 17. 08:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi 1,5 évig használtuk. Hallottuk a hírét, úgy gondoltuk ha becsúszik megtartjuk. Nem csúszott be.

Aztán úgy döntöttünk próbálkozunk az első hónapban összejött. Szerintem kis esélye van, de ha megnyugtat csinálj egy tesztet.

27hkm

2012. júl. 19. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!