Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Péntek óta késik!

Terhes vagyok? Péntek óta késik!

Figyelt kérdés
szombaton a Gabriell tesztem negatív volt, mensis görcseim vannak, fájnak a melleim.10-11 napon volt peteérésem, de a 18. napon is éreztem hasonlót. Ha esetleg akkor fogant akkor elképzelhető, h azért volt negatív a teszt?
2012. júl. 16. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:
igen ezért kell kétnaponta tesztelni sok sikert
2012. júl. 16. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:

A késésnek lehet több oka is, de érdemes lenne holnap reggel elsőből csinálnod egy tesztet, ha ezt péntek óta nem tetted volna meg!! :)

Azóta termelődhetett annyi HCG, hogy mutasson valamit a teszt!

De tény, hogy nem mindegy, hogy a 10. vagy a 18. napon volt-e peteérésed, sok az a nyolc nap!!!

Kívánom, hogy bekopogjon a gólya hozzád! :)

2012. júl. 16. 17:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi 2-es vagyok! Szombat óta!
2012. júl. 16. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem csütörtök óta késik és ma pozitív lett a teszt tehát holnapra a tiédnek is annak kell lennie. Mondjuk én tudom hogy az előző mensi vége után 3 nappal lettem terhes, pár napra rá volt egy véres folt a wc papíron-beágyazódott gondolom:-) Pedig óramű mindig 28 napos ciklusaim vannak és pár hónapig néztem is ovu tesztet ami a 14 nap környékén mindig mutatta az ovut. Tehát sztem hülyeség az egész ovu dolog:-)
2012. júl. 16. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!