Egy terheskönyvben olvastam, hogy a spermiumok 6-7 napig elélnek a nőben. Ez igaz lehet? Akkor lehetséges, hogy ha péntek éjjel szeretkeztünk, és köv. Hét kedden volt peteérésem, akkor terhes lettem?
Sztem az marhaság, vagy elírás..
3-4 napig élnek a férfiben, aztán cserélődnek.
Szerintem elírták, óráról lehet szó esetleg, de aztán nem bírhatják a hüvelyflóra savassága miatt a dolgot.
Egyébként is elég 5-6 óra a spermának, hogy felkússzon akár a bejárattól a helyéig, mert óránként 4 cm-t képes úszni.
Amikor terveztük a gyermekünket (aki mostmár 1,5 éves) akkor én is olvastam valami ilyesmit,de azt hiszem nem ilyen sok nap volt.
Arra is emlékszem,hogy azt olvastam,hogy a lány és fiú géneket hordozó spermák különböző ideig életképesek.
Elélhetnek hat hét napig is ha megfelelő ph-jú a hüvelyed..itt a babát tervezők otthonában találsz rá elég példagörbét, némelyik hét nappal pé előtt volt a párjával és baba lett..nézegesd át őket..én öt nappal pé- előtt voltam a férjemmel és baba lett belőle, tehát semmi nem lehetetlen..de piszok nagy szerencse kell hozzá, szurkolok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!