Június 24. -én, péntek este jött meg a menszeszem. Mikor lesz alkalmas az együttlét, hogy baba legyen?
Sziasztok
Én úgy számoltam ki hogy az utolsó menstruációm első napja mikor volt és onnantól kezdve kell számolni a 12 napot akkor 25-e az első nap. Menstruációd első napjától 12-16.napig kell kb.számítani mert akkor van kb. peteérés.
Kb. kiszámoltam neked mikor lesz peteérésed. Július 6-10-ig van kB. esélyed.
Onnan tudom mert én is így estem teherbe.
Most 18+4hetes kismama vagyok. ha van még kérdésed kérdezz nyugodtan.
Két naponta legyetek együtt és kész! Nem kell erre rágörcsölni!
A 18+4 hetes azt jelenti,hogy 4 napja töltötte be a 18. hetet!
tessék ennél tökéletesebben senki nem számolhatná ki
és nekem bevált, :)
ha esetleg nem 28 naposak lennének a ciklusaid, akkor írd be hogy mennyi és kiadja ebből
nekem minden stimmelt, még a teszt is azon a napon lett pozitív amit kiírt a kalkulátor :)
Hát a múlt hónapban mi is úgy csináltuk,hogy számolgattam itt a napokat,12-14,hogy mikor lehet peteérés! Rágyúrtunk... aztán semmi!!!
Ebben a hónapban pedig az lesz,hogy minden másnap! Nekem is 24-én jött meg,de már tegnap elkezdtük a próbálkozást,mert ugye sose lehet tudni:))
Kedves Kérdező!
Én is úgy tudom hogy, a menstuáció első napjától számított 14-dik nap a peteérés napja.
De ha hozzáad még 3napot és a 14-dik nap elött is legalább 3-4napon át próbálkoztok akkor sikerülnie kell.
Vagyis ha 24-én jött meg akkor 3-4-5-6-7-8-9-10. Ezeken a napokon sorozatban jó ha együtt vagytok de ha lehet szeretkezzetek és ne a baba járjon a fejedben. Ez nagyon fontos. Az is megfelelő ha 2naponta együtt vagytok mert úgyis sikerülnie kell. Főleg hogy, a spermiumok 48 órát is képesek életben maradni. Szóval mindenképpen bele estek abba a napban is.
Ha azt veszed észre hogy, a hüvelyi váladékod minősége egyre jobb az írt napok elején és eléri azt a fehér tiszta váladékot akkor 24-órán belűl várható a tüszőrepedés.
De mondom csak legyetek együtt kétnaponta és tuti elkapod.
Csak ne a baba járjon a fejedben hanem csak add át magad a jónak.Remélem segíthettem a válaszommal.
Majd oszd meg velünk a dolgokat ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!