Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Június 24. -én, péntek este...

Június 24. -én, péntek este jött meg a menszeszem. Mikor lesz alkalmas az együttlét, hogy baba legyen?

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 14:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

de nem mindenkinek 28 napos percre pontos a ciklusa

csak arra vonatkozik ha 28 napos / 14 napon van peteérés.

ha valakinek 25 mint nekem akkor már/ 11,12 én..

2011. júl. 1. 12:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg ha vissza kérdezek.

Ha valakinek 30-32napos a ciklusa akkor mikorra esik a peteérés napja.

Köszönöm ha megírod nekem.

Egyébként veled mi újság....esetleg tesztelési időben vagy?

Én sajnos úgy jártam hogy, a múltkori iszonyat halovány csíkos tesztemet (Hétfőn csináltam) megismételtem most egy Gabriel nevüvel.

Hát ez a csík a múltkorihoz képest szinte nem is látható.

Ezt bizony nagyon negatívnak nevezném. Sőt negatív.

El nem tudom képzelni mi történt.

Ha tegyük fel elment a baba mert ez a legvalosínübb akkor meg miért nem jön meg.

Vagy majd a szokott időben fog.

24-én ahogy, eddig volt.....

Nem tudom mit gondoljak. Miért nem erősödött a csík. Erősödnie kellett volna nem pedig eltünni.

Ha netán járt valaki hasonló cipőben nagyon szívesen venném ha leírná a tapasztalatait, gondolatait.

Bocsáss meg hogy, belerondítottam a kérdésedbe de úgy elkeseredtem.

Még soha de soha nem jártam így. Nekem mindíg óramű pontossággal jött 24-én szinte ugyan abban a napszakban órában. Erre meg így járni pedig kétszer maradt ki és abból bizony mind a kétszer baba lett.

Hát szóval nálam ez a szomorú helyzet...

Na mindegy is.

Ne haragudjatok hogy, zavarkodtam...

Ha lehet írjatok és köszönöm szépen.

Ildikó

2011. júl. 2. 14:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves Ildikó!

Ha még aktuális a válasz: 30-32 napos ciklus esetén 16-18 nap között várható a peteérés.

K.

2012. aug. 11. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!