Június 24. -én, péntek este jött meg a menszeszem. Mikor lesz alkalmas az együttlét, hogy baba legyen?
de nem mindenkinek 28 napos percre pontos a ciklusa
csak arra vonatkozik ha 28 napos / 14 napon van peteérés.
ha valakinek 25 mint nekem akkor már/ 11,12 én..
Bocsáss meg ha vissza kérdezek.
Ha valakinek 30-32napos a ciklusa akkor mikorra esik a peteérés napja.
Köszönöm ha megírod nekem.
Egyébként veled mi újság....esetleg tesztelési időben vagy?
Én sajnos úgy jártam hogy, a múltkori iszonyat halovány csíkos tesztemet (Hétfőn csináltam) megismételtem most egy Gabriel nevüvel.
Hát ez a csík a múltkorihoz képest szinte nem is látható.
Ezt bizony nagyon negatívnak nevezném. Sőt negatív.
El nem tudom képzelni mi történt.
Ha tegyük fel elment a baba mert ez a legvalosínübb akkor meg miért nem jön meg.
Vagy majd a szokott időben fog.
24-én ahogy, eddig volt.....
Nem tudom mit gondoljak. Miért nem erősödött a csík. Erősödnie kellett volna nem pedig eltünni.
Ha netán járt valaki hasonló cipőben nagyon szívesen venném ha leírná a tapasztalatait, gondolatait.
Bocsáss meg hogy, belerondítottam a kérdésedbe de úgy elkeseredtem.
Még soha de soha nem jártam így. Nekem mindíg óramű pontossággal jött 24-én szinte ugyan abban a napszakban órában. Erre meg így járni pedig kétszer maradt ki és abból bizony mind a kétszer baba lett.
Hát szóval nálam ez a szomorú helyzet...
Na mindegy is.
Ne haragudjatok hogy, zavarkodtam...
Ha lehet írjatok és köszönöm szépen.
Ildikó
Kedves Ildikó!
Ha még aktuális a válasz: 30-32 napos ciklus esetén 16-18 nap között várható a peteérés.
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!