Őszintén, szerintetek terhes vagyok, vagy nem?
Véleményekre lennék kiváncsi a tüneteim alapján. Ja, és még az elején tisztáznám: légyszives ne hurrogjon le senki, nekem ez az első ilyen kérdésem. Nem vagyok mániákusan rákattanva a baba témára, van már egy 2,5 éves kislányom. De kiváncsi vagyok kivülálló személy véleményére.
Szóval 5. napja késik a menszim. A 9., 19., és a 26. napon voltunk együtt a férjemmel ebben a ciklusban. Ma vagyok a 35. napon. A 10. napon barnázgattam (9. napi szex után másnap) kb 4 napig. Kb 3 napja fáj a hasam, nem görcsöl, hanem olyan érzékeny, most is érzem, folyamatosan egész nap már 4. napja. Tegnap savval ébredtem, és szédelgett a fejem délelőtt. Ez miatt (szédülés)teszteltem ma reggel, mert egyébként később akartam, de a szédülés összezavart. XEpil teszt egy órája: negatív. Nyílván tesztelek majd pár nap múlva, ha továbbra sem jönne meg, de jelenleg ez a helyzet.
Szerintetek korán teszteltem, vagy nincs baba és más miatt késik a menszim, ami egyébként ilyen sokat még nem késett.
Köszönöm a véleményeket.
Ja, és olykor-olykor szurkálgat a hasam. Menszi előtt mindig görcsöt érzek, de eddig egy görcs sem volt.
Pontosan nem igazán tudom mikor hány napos a ciklusom, mert pl. a múlt hónapban 27 napos volt, előtte 2x is 31 napos, azelőtt 30, szóval órát nem lehet hozzá igazítani. Most egy átlagot vettem, hasamra ütöttem, és ez lett a 31. Ehhez képest nézem a késést, de amúgy fogalmam nincs mióta késik.
A kislányommal a mellem bizsergett a nemvárt ideje után pár nappal, ez lett gyanús, és pozit teszteltem. És így fájdogált a hasam, mint most is.
Sajnos valóban elég keveset és rossz időben voltunk együtt peteérés szempontjából, de betegség is volt közben, meg külön is voltunk, elutaztunk pár napra a gyerekkel.
Akkor a 10. naptól mi volt az a barnázás 4 napig, abból egyik nap halványpiros vér volt? Nem peteérés lett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!