Őszintén! Ugye nem lehetek terhes?
aug.13-án együtt voltam a párommal. Azelőtt 1 héttel volt mindkettőnknek az első.Mindig védekezünk.Mikor mellémfeküdt és leakarta ellenőrizni a gumit, nem volt rajta! A lábamon volt.(kicsit konkrét leszek)Először én voltam felül, ő ott elment, de én még nem igy helyet cseréltünk. olyan 90% h végig rajta volt , mert mikor befejeztük még fölém hajolt és mondtam h :a csontodat a lábamba nyomod! akkor hirtelen végighúzta a lábamon a "szerszámját" és mellémfeküdt... igy jöhetett le, remélem. 19-én volt peteérésem kb.
Azóta majdnem egy hónap eltelt : 6 nappal azután elutazott pestre egy hétre. veszekedtünk .. (hosszú). beteg lettem miatta:hasmenés,gyomorgörcs,nagyon vert a szívem stb.. aztán kibékültünk megint minden rendben volt.azóta most megint beteg vagyok: aug.31-én megáztam:torokgyulladás,láz. szept.2-án kellett volna h megjöjjön. nagyon sztesszelek már legalább 3 hete. szokott késni 5-6 napot is néha de félek nagyon. nemvolt hányinger,hányás, mellfájás,hasszurka. csak a szívem ver nagyon és felvagyok puffadva. elég nedves vagyok. volt fehér folyásom 1-én . minden mensi előtt szokott.
Szerintetek ? Kérlek őszintén válaszoljatok! Köszönöm előre. 16/l
A betegség és a stressz miatt késik. SZerintem is akkor csúszott le amikor gondolod. Nyugi, nem vagy terhes, a stressz és a betegség nagyon be tud kavarni. Ha meg jelentkezik a nedvesség az többségében azt jelzi, hogy meg fog jönni.
Figyelj csak, még fiatal vagy, egyet ígérj meg: elolvasod itt a tested működését:) [link]
voltam orvosnál még szűzen. azt mondta hogy mivel nem tudunk sokat együtt lenni ezért ha kiszakad a 72 órásat ajánja de amúgy ezek után meggondolom..
első válaszoló: nagyon megnyugtattál. remélem igy van ahogy mondtad =) most van először h alig várom h megjöjjön :)
mia helyzet? tszt? eredmény!
jah és légy őszinte anyuddal, mert ha gondvan, úgyis ő fog tudni segíteni(persze gondolom párod is)
Szerencsére legalább azt tudom, hogy mi miatt vagyok beteg.. "biciklin sietve, szakadó esőben."
Mindenképen veszek tesztet néhány nap múlva. Imádkozzunk:)
Tényleg Köszönöm mindenkinek !! remélem kapok még hozzászólást, tapasztalatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!