Segítség! Valamit nem jól csinálunk?
25 éves vagyok, februárban, hagytam abba a foganzásgátló szedését,napra pontosan helyreállt a ciklusom, mindig 28-29 napra jött meg.Májusig, megszakítással védekeztünk,aztán úgy döntöttünk menjen "élesbe".Az utolsó mensim máj.31-én volt.Utánna szinte 2 naponta együtt voltunk és a párom, mindig belém élvezett.Június 27-28-ra nem vártam és nem is jött.Örültem!Eltelt egy hét,még jobban, majd még egy hét és még nem jött mindig.Kivártam a 42. napot.43.nap reggel nőgyógyászhoz szerettem volna menni, de csak szerettem volna...
ugyanis megjött.De két hét késéssel?Mindig pontos volt.Ezt most mi okozta?Igazán nem görcsöltünk rá.Nem hőmérőzök, nem teázok, nem gyertyapózozok.
Azt se tudom, hogy most ez mensi volt-e.Tegnap elmúlt.Tanító vagyok, jó lett volna, ha nyári szünetben tutam volna róla, hogy terhes vagyok, így ugyanis nem kezdtem volna bele még 1 évbe.Most mit csináljak?Maradjak itthon és próbálkozzunk, vagy menjek dolgozni és majd év közbe összejön.De ezt hogy közöljem a munkáltatómmal, h rajta vagyunk az ügyön?Szívesen dolgoznék terhesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!