Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség! Valamit nem jól...

Segítség! Valamit nem jól csinálunk?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, februárban, hagytam abba a foganzásgátló szedését,napra pontosan helyreállt a ciklusom, mindig 28-29 napra jött meg.Májusig, megszakítással védekeztünk,aztán úgy döntöttünk menjen "élesbe".Az utolsó mensim máj.31-én volt.Utánna szinte 2 naponta együtt voltunk és a párom, mindig belém élvezett.Június 27-28-ra nem vártam és nem is jött.Örültem!Eltelt egy hét,még jobban, majd még egy hét és még nem jött mindig.Kivártam a 42. napot.43.nap reggel nőgyógyászhoz szerettem volna menni, de csak szerettem volna...

ugyanis megjött.De két hét késéssel?Mindig pontos volt.Ezt most mi okozta?Igazán nem görcsöltünk rá.Nem hőmérőzök, nem teázok, nem gyertyapózozok.

Azt se tudom, hogy most ez mensi volt-e.Tegnap elmúlt.Tanító vagyok, jó lett volna, ha nyári szünetben tutam volna róla, hogy terhes vagyok, így ugyanis nem kezdtem volna bele még 1 évbe.Most mit csináljak?Maradjak itthon és próbálkozzunk, vagy menjek dolgozni és majd év közbe összejön.De ezt hogy közöljem a munkáltatómmal, h rajta vagyunk az ügyön?Szívesen dolgoznék terhesen is.

2012. júl. 16. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek jön össze 1. próbálkozásra! Ha olvasol fórumokat rájössz, hogy valaki több hónapig vagy évig próbálkozik! Valószínű azért késett, mert terhes lettél csak pár nap múlva elvetéltél. A vetélés oka lehet pl.: hogy nem lett volna egészséges a baba és a szervezet így reagál vagy nem tudott megtapadni, mert nem volt elég vastag a méh. Palástfű tea segít hogy vastagabb legyen a könnyebb tapadás érdekében. 28-29 napos ciklus esetén peteérés kb.: 13-15. nap, de ez koránt sem biztos. Vegyél ovu tesztet, hőmérőzz, stb. Ha szerencséd van még szeptemberig várandós lehetsz. Minden jót!
2012. júl. 16. 12:17
 2/6 anonim ***** válasza:
ne légy elkeseredve,álagban félév alatt szokott összejönni.ha gondolod vegyél ovu tesztet-hátha ezzel gyorsabban összejön! én nem szolnék a munkahelyemen,csak ha már összejött.lehet hogy pont télen esel teherbe akkor meg simán végigviszed az évet.. :))
2012. júl. 16. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
kedves első!én nem írnám azt hogy késett 1 heted a mensid,biztos elvetéltél!ez nem így megy!akkor mindenki elvetél aki próbálkozik és késéssel de megjött neki?ilyeneket nem szabad írni! lehet csak normálisan késett és kész,nekem is késett már,30 napos ciklus helyet 46. napra jött meg mégse vetéltem el,mi már 1 éve próbálkozunk. A többi dolgot amit írtál az igaz,kivéve a vetélés,azt te se tudhatod hogy így volt e. Kedves Kérdező!lehet bekavart a hormonjaidba az hogy már nem szeded a gyógyszert és azért késik,szerintem ez teljesen normális adig amíg vissza nem áll a hormonháztartásod,ha agódsz meny el a dokimdhoz.Egy ismerösőm is szedet fog.gátló abba hagyása után,ő is rácsodálkozott hogy késik gyanakodott is a terhességre is mire megcsinálta a tesztet amí negatív lett,másnap meg is jött neki sajnos.
2012. júl. 16. 13:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Kicsit megnyugtattatok.De hogy lehet, h a kisebbségnek bezzeg akármikor összejöhet és persze akárhány gyerek.
2012. júl. 16. 13:33
 5/6 anonim ***** válasza:
én értem miről beszélt az első! már többszőr olvastam és nőgyógyászok is mondták,hogy sokszor amikor késik a mensi-akkor lehet hogy terhes volt az illető,de még idő előtt elment a baba..! én is egyszer voltam úgy,hogy 1hetet késett,és amikor megjött,akkor erős görcseim voltak és olyan furcsa darabos volt a vérzésem..! ezzel nem azt mondom,hogy mindenkinek akinek később jött meg,az mind terhes volt,csak azt,hogy-előfordul az ilyesmi!
2012. júl. 16. 14:20
 6/6 anonim ***** válasza:
értem én is kedves utolsó!csak már most azt írta hogy elvetélt azért nem kéne rémisztgetni,csak ennyi 3. voltam
2012. júl. 16. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!