30-ára nem vártam és a mai napig nem jött meg! Ezenkívül milyen jelekre figyeljek? Tesztet csak vasárnap reggel csinálunk a férjemmel, nem szeretnénk elkapkodni! Ráadásul fél 4-kor kelek, és mindig rohanok!
Úgy néz ki, gratulálhatunk!:)
Mellfájdalom, gyakori pisilés, hason szorosabb a naci, 37-es hő, hányingerek, étvágytalanság, undorodás bizonyos ételektől, fémes szájíz.
Ha 30-ra nem vártad, már este is + lenne a teszt, ha babás vagy! (vagyis nekem ennyi idősen bőven az volt du.)
A jelekre nem kell figyelned, jönnek majd a tipikus tünetek: álmosság, éjszakai pisilés, hányinger, cici feszülés...nekem ezek voltak
de lehet, hogy semmilyen töneted nem lesz, megúszod a rosszulléteket!
majd írj, hogy mi lett! :)
Jobb, hogy vasárnapi tesztelsz, legalább lesz időtök nézegetni, na meg örülni az eredménynek.
Jelek:mellfeszülés, mellbimbófájás, gyakori pisilési inger.
Drukkolok, hogy baba legyen.
Üdv
Köszönöm! Énis reménykeem, és megirom a választ!
Fáradtság mindig van,mert reggel 5-19 óráig dolgozom! Mindig fáradt vagyok!
Szia!
Én 31.re nem vártam és hála az égnek, azóta se híre-se hamva :-) Ma reggel negatív lett és kicsit csalódtam, mert úgy érzem, baba van a dologban!!!! Pé utántól is sokszor volt mindjárt megjön érzésem ...azóta nekem is magas hő, émelygés, nagyobb cicik (de nem fájnak), néha fejfájás ... drukkolok! Mindenképp írd majd meg az eredményt!! Én is tesztelek vasárnap újra :)
nekem 2 napot késett, fájtak a melleim, amik még sosem, a párom szerint nagyobbak is, neg lett a tesztem, höm magasan, aztán még is megjött, ja és 10 napig megjön érzésem volt..
szoval azt hiszem a legjobb jel ha nem jön meg.. a többi engem becsapott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!