Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek veszélyes játékot...

Szerintetek veszélyes játékot csinálunk?

Figyelt kérdés
Férjemmel van egy 4 hónapos gyermekünk, egyenlőre nem szertnénk újabb babát. Megszakítással védekezünk. Gyógyszerrel nem szeretném magam mérgezni, pláne, hogy szoptatok, a gumi elég drága... Spirál meg se fordul a fejemben, csomó barátnőm szervezete nem bírta, kilökte, köszönöm én ebből nem kérek. Valaki esett így teherbe? Más is védekezik így? Tudom, hogy minden előfordulhat! De ugye ez ritka?
2012. máj. 17. 12:26
1 2
 1/14 Sókristály ***** válasza:
85%

Egyáltalán nem nehéz így teherbe esni. Nekem 3 hónapos mellett sikerült, pedig tablettát is szedtem.

Az meg egy dolog, hogy drága a gumi, de a következő becsúszott babát még drágább lesz felnevelni.

2012. máj. 17. 12:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan drága a gumi sem, mi lidl-ben kaphatót vesszük, az nem drága. Olcsóbb mint a márkásak.
2012. máj. 17. 12:30
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Az abortusz még drágább!!!
2012. máj. 17. 12:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Abortuszt sose csináltatnék......
2012. máj. 17. 12:39
 5/14 A kérdező kommentje:
Ezt a lidl-set megnézem. Múltkor a tescoban vettem, 3db volt vmi 450Ft, hát nem tudom, nekem ez soknak tűnik.
2012. máj. 17. 12:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A szervezetednek sem lenne túl jó ilyen hamar teherbe esni, hiszen még regenerálódsz.

Mi Masculant veszünk, nem vészes az ára, és jó a minősége.

Szerintem veszélyes játék... én nem kockáztatnék a helyedben.

2012. máj. 17. 12:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok nő teherbe esett már a megszakítás mellett, úgyhogy nem esélytelen a dolog. Én is jártam így, megszakítással fogant a 2. gyermekünk. Én is így voltam, mint te, hogy tablettát nem akartam szedni, a sprillal kapcsolatban elég sok tapasztalatot hallottam, és 2 munkatársam is terhes lett mellette, szóval azt sem akartam. A ciklusom elég jól beállt, ráadásul mindig érzem mikor peteérésem van, és akkor mindig gumit használtunk, csak a többi időszakban volt a "kivevős" módszer, és ez így be is vált. Viszont egyik alkalommal elfelejtettünk gumit venni, így nem volt otthon, ráadásul pont peteérésem is volt, így akkor megszakítással voltunk együtt, szóval akkor csúszott be a 2. babánk. Azt viszont hozzátenném, hogy mikor kiderült a terhesség, és rákérdeztem a férjemnél, hogy biztos, hogy azon az estén időben vette ki, akkor mondta, hogy hát nem tudja, lehet, hogy nem. Mert aznap este ünnepeltünk is, szóval volt egy kis itókázás előtte, és lehet, hogy nem tudott úgy rákoncentrálni.

Szerintem ha most még nagyon nem akartok másikat, jobb lenne ha használnátok gumit, mert sose lehet tudni, az előváladék is tartalmazhat spermiumot, meg a férfin is múlik, hogy időben kiszáll-e. Van akinek hosszú ideig bejön ez a módszer, van akinek meg nem.

2012. máj. 17. 13:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Mi is masculant veszünk, a márkásak közül az a legolcsóbb, a 10 db-osat 900 Ft-ért szoktuk venni.
2012. máj. 17. 13:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Mi ugyanúgy vagyunk mint ti (egyik módszer sem megfelelő...:)). 14 hónapos a fiam, nem tervezünk még kistesót. Fél éve védekezünk megszakítássa, eddig nem estem teherbe, de én is érzem mikor van ovum és ilyenkor jobban figyelünk. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy többször volt már szó a következő babáról, de mindig lebeszéltük magunkat róla, és az egyetlen indok az volt, hogy egyenlőre az egész napunkat (napomat) kitölti a fiam. Szóval minden más feltétel adott lenne a kistesó érkezéséhez. Egyikünk sem lenne meglepve ha teherbeesnék. Sőt, lehet, hogy a lelkünk mélyén szeretnénk is, csak nem "merünk" belevágni, így azért könnyebben hazárdírozik az ember...ha tényleg nem szeretnénk babát akkor biztos valami megbízhatóbb fogamzásgátlót használnánk. Egyébként a megszakított közösülés Pearl-indexe 4-18 között van. Ez azt jelenti, hogy 100 nő közül, akik 1 éven át így védekeznek 4-18 lesz terhes...A tablettájé 0,5-3.
2012. máj. 17. 13:29
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem így lett unokaöcsém :-)))

A nővérem így védekezett a párjával, 6 hónapos volt a lányuk amikor ő újra 4 hetes terhes volt.

2012. máj. 17. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!