Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek veszélyes játékot...

Szerintetek veszélyes játékot csinálunk?

Figyelt kérdés
Férjemmel van egy 4 hónapos gyermekünk, egyenlőre nem szertnénk újabb babát. Megszakítással védekezünk. Gyógyszerrel nem szeretném magam mérgezni, pláne, hogy szoptatok, a gumi elég drága... Spirál meg se fordul a fejemben, csomó barátnőm szervezete nem bírta, kilökte, köszönöm én ebből nem kérek. Valaki esett így teherbe? Más is védekezik így? Tudom, hogy minden előfordulhat! De ugye ez ritka?
2012. máj. 17. 12:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi hüvely kúpot használunk, és idáig bejött, nem lettem terhes, 1 éves fiam van, és szeretnénk még várni 1 évet a tesóig.
2012. máj. 17. 13:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha nem akartok még tesót,akkor védekezzetek. A megszakítás NEM VÉDEKEZÉS! És azt vedd figyelembe, hogy egy kihordott terhesség után sokkal könnyebb teherbe esni.

Mi egyetlen alkalommal nem védekeztünk (gumival szoktunk, de akkor valahogy elmaradt) és így 20 hónap van a gyerekeim között.

2012. máj. 17. 14:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Az óvszerek között kellene jobban szétnézned. Mi Masculant használunk 10 db-os 899,- ft. De városunk egyik patikájában 99,- ft-ért 3 db-osat is lehet kapni. Tehát nem olyan drága az, csak szét kell nézni. És ha nem akartok még kistesót akkor védekezzetek!
2012. máj. 17. 14:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekünk is így fogant meg a babánk, megszakítással, de nálunk ez a módszer 5 évig működött előtte. Tényleg nem lehet tudni, hogy mikor fogan meg a baba megszakításos módszerrel. Most 29 hetes vagyok, és én is elgondolkodtam már azon, hogy szülés után hogy védekezzünk. Gyógyszert én sem szeretnék szedni szoptatás alatt, gumi nem vált be nálunk, mert volt, hogy a legmárkásabb gumi szakadt ki, az sem megbízható.
2012. máj. 17. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!