Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Veszélyes az ha saját magunkna...

Veszélyes az ha saját magunknak csinálunk orrpiercinget? Égetett tűvel ki lehet szúrni?

Figyelt kérdés

Most ne mondjátok,h hülye vagyok,tudom én is,de az egyik barátnőm is csinált magának,neki sikerült.

Ja,és aki már csinált,attól kérdezem,h fáj e.Ja,és elég e ha alkohollal fertőtlenitem.Mindent irjatok le amit tudtok.

2010. ápr. 28. 18:21
 1/7 A kérdező kommentje:
És ha lassan szúrom át akkor be fog dagadni?
2010. ápr. 28. 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
hááth lehet de nem érdemes. szerintem ha csinálsz csinálja profi. amúgy ha lassan szúos fáj és ahogy írtad bedagad. nem éri meg. menny el profi szalonba
2010. ápr. 28. 20:37
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

szia:)

szerintem ne húzd el azon a pár ezer ft-on (pontosan nem tudom mennyi)...inkább menj el normális helyre, minthogy később gond legyen...

nehogy vmi eret szúrj...

persze ahogyan te akarod, csak jótanácsként írtam:)

sok sikert:)

2010. ápr. 28. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Bedagadni semmiképp nem fog, mivel porc.

Szúrni jobban jársz, ha injekciós tűt, vagy branülös tűt (orvosikellékes bolt) veszel, az alapból steril is ráadásul. Úgy szúrd, ahogy akarod, gyorsan vagy lassan tökmindegy.. alkohol jó rá, kezelni meg bepanthen, betadine, vagy tetran..:)

2010. ápr. 29. 00:47
 5/7 anonim ***** válasza:

én két évvel ezelőtt magamnak szúrtam. a mai napig megvan, és imádom :) olyan mintha szalonban szúrták volna.

az online piercing shopból tudsz rendelni steril tűt, de ahogy írták, a branültű is tökéletes.

az az igazság hogy én zsákvarrótűvel csináltam... :D de a célnak megfelelt.

lefertőtlenítettem betadine-nal, és lassan szúrtam, mert annyira nehéz volt, hogy csak lassan ment :) a belső bőrréteggel szenvedtem csak meg, az alig akart átszakadni. nagyon-nagyon fájt, de megérte...valamit valamiért :)

az egyik barátnőm meg pont nemrég szúrta át, itt nálam, szóval végignéztem. ő mégtöbbet szenvedett, kb másfél órán át szúrta...tuti hogy ezzel rekordot döntött :D

de neki is jól sikerült végül, azóta begyógyult, és neki se látszik hogy nem profi csinálta.

betadine mindenképp legyen otthon, ha belevágsz! bedagadni nem fog, mert porc, csak nagyon piros lesz, esetleg gennyezni is fog.

pl mikor a számat szúrtam, az nagyon bedagadt, de az orr nem dagad be.

ha bármi kérdésed van, írj, szívesen válaszolok

2010. ápr. 29. 07:46
 6/7 anonim ***** válasza:
19%
Kb. 2000..sajnálod rá?
2010. ápr. 29. 09:10
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem,de büszkébb lennék rá ha én szúrnám xD

Am nagyon köszii a válaszokat!!

Egyik nap belefogok,és remélem sikerülni fog.

Am a bedagadós dolgot egy barátom emlitette,de gondoltam h hülyeség...

2010. ápr. 29. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!