Teherbe eshet igy egy nő?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy teherbe eshet úgy valaki, hogy az ujjam kezem spermás, és hozzáérek egy nő puncijához? Tehát megsem ujjazom nem dugom be az ujjamat csak a spermás kezemmel hozzáérek a puncijához. Lehet hülye kérdés de tudni szeretném rá a választ. Előre is köszi, és bocs ha hülyeséget kérdeztem.2012. júl. 13. 22:49
4/11 anonim válasza:
minimális esélye van, és hát amilyen az élet, mindenre van példa...
5/11 anonim válasza:
Ugyan már! A spermák bemásznak a nő hüvelyébe?
6/11 anonim válasza:
Mivel a spermák mozognak, igen. Persze nem kilóméterekről, de ha a hüvelynyíláshoz kerülnek, az erősebbek eljuthatnak.
7/11 anonim válasza:
Dehogy jutnak el. Így ne lehet teherbe esni!
8/11 anonim válasza:
Egészséges pároknál peteéréskori szexből (hüvelyben élvezés) kb. 30% a baba esélye. Számolj. Közelében sem vagytok, szó szerint. :)
9/11 A kérdező kommentje:
fúú hát nagyon remélem...:/
2012. júl. 14. 19:36
10/11 A kérdező kommentje:
július 1-én volt ez. és 12-én kellett volna megjönnie a barátnőmnek és nem jött meg neki. most akkor mivan?
2012. júl. 15. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!