Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshet-e valaki leukémi...

MinimalCherry kérdése:

Teherbe eshet-e valaki leukémia alatt?

Figyelt kérdés
Azt tudom, ha valaki terhesen iszik, vagy drogozik, fenn áll a veszélye a leukémia kialakulásának, de érdekelne, hogy a fordítottja is igaz, mert erről nem beszélt még senki. Köszönöm a (remélhetőleg komoly) válaszokat :)

2012. jún. 8. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Kisebb az esélye, de teherbe eshet.
2012. jún. 8. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Teherbe eshet,de nagyon nem ajánlott.Általában ők kemoterápiát kapnak.
2012. jún. 8. 17:43
 3/6 anonim ***** válasza:

"ha valaki terhesen iszik, vagy drogozik, fenn áll a veszélye a leukémia kialakulásának"

ezt hol hallottad?

2012. jún. 8. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy ismerősömnek sikerült. Leukémiás, de nem rég szült.
2012. jún. 9. 10:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Egyébként egy orvos barátommal beszélgettem erről még régebben és ő mondta, meg utánanéztem a google-n. És a napokban merült fel bennem a kérdés, hogy akkor fordítva is igaz-e és úgy látom, igen! Még egyszer köszönöm!
2012. jún. 10. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek sikerült, de nem hiszem, hogy volt tudomása arról, hogy beteg, mert akkor gondolom nem vállalták volna be a babát, a baba még csak pár hónapos és sajnos az anyuka már nincs közöttünk. Barátnőm soha nem ebszélt arról, hogy beteg és nem is látszott rajta, hogy egy ilyen komoly betegséggel kell szembenéznie.
2012. júl. 3. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!