Nektek mit mond ez az ultrahang kép? Ezek a foltok ciszták?
[link] Jpg
Clostival és bromoval rendberakták a ciklusom.A closti 3 havi szedése alatt voltak domináns tüszőim.Most van az első closti mentes hónapom,a bromot még szedem.Azt mondta az ultrahangos hogy lát egy képletet amire nem tudja h mi.De nincsenek érett tüszőim csak sok ciszta.Ezt írta a papíromra: Mindkét oldali petefészekben a kéreg alatt számos apró folyadéktartalmú képlet.A Douglasban szabad folyadék nincsen.A tegnapi ovu tesztem pozi lett és tojcsis nyákom is volt.Totál el vok kenődve olyan biztos voltam benne h a napokban lesz peteérésem:((
9.
Na fogjunk akkor kezet! Most nézem megint a papírod. Fogigátlót szedtél te is? Abbahagytad, hogy akkor jöhet a babó, és a nagy frász jött, nem jött meg a mensid, vagy összevissza, marha hosszú ciklusokkal.........
.....így kezdtem én is.
6 évet dobtunk így a kukába. :(
A határértéken belül marad. Igen, engem is ezzel "etettek". Határérték. De minek a határértéke? A normál átlagos, nem babázni vágyó emberkék átlagértéke, nem azé aki kisbabát szeretne, ez ahhoz magas. Nyugodt voltam, azt hittem jó kezekben vagyok, hiszen az orvos csak tudja már mennyi TSH kell a teherbeeséshez...... és magán endokrinológushoz mentem nem kis pénzért azért, hogy rendbehozzon.
Lehet ha kapnál gyógyszert a pajzsmirigyre rendbehozná a ciklusaidat is.
9.
progi tényleg nem jó. Nekem sem volt az. Bár nem is volt "normál" ciklusom, hosszúak voltak, össze-vissza, így tök mindegy mikor nézték. Attól független én a 26-ik napon estem teherbe. Nincs lehetetlen látod! És peteérésem is volt!
Tessék apával összebújni akkor is!!! :):)
Nem tudnál egy másik dokit keresni? Mondjuk magánt? Vagy ez is az?
Nálunk sajna a TB-s rendelésre hónapokat kell várni, és 10 perc alatt elintéznek....:(
9.
Mint írtam van pozi példa annak ellenére hogy az orvos és az uh is azt mondja nincs peteérésed! Nekem is azt mondták hogy nincs, valami oknál fogva mégis terhes lettem a nincsből :):) Most 2,5 éves. Nem feladni!!! Figyi, van egy pozi ovuteszted is! :) Lehet hogy veled is megtörténik a csoda! :)
Keddre? Jajj de jó! :) igen sajna, ott tartunk, ha akarunk magunkal kezdeni valamit zsebünkbe kell nyúlni..:(
Ha jól emlékszem én október környékén kezdtem szedni a letroxot (3,8-as tsh-ra), február 11-én készült a kisfiam.
Írok privit, akarok valamit mondani!
mondjuk azt nem igazan ertem hogy a bromot mire kaptad, mert az magas prolaktinra adjak,.de arrol nem irtal semmit, mennyi volt, az is magas volt? igen gyorsan valts dokit, mert ezzel a "hatarerteken belul van" hozzaallassal nem sokra fogsz jutni! 3 feletti tsh teherbeesesi szempontbol nagyon magasnak szamit. a cukrod, inzulinod jonak tunik, azonban nagyon fontos lenne csinaltatnod egy 3 pontos terheleses vizsgalatot is, biztos ami biztos, de nyilvan az endokrinologus fogja is kerni. igen sajnos ez van ha az ember minel.gyorsabban akarja intezni a dolgait, es biztos akar lenni benne hogy foglalkoznak is vele akkor melyen a zsebebe kell nyulnia. en a mensmentist tudom ajanlani neked, ha esetleg pesi vagy, de latom irtad, hogy meddosegi kp-ba mesz, biztos hogy ott is ertenek a dolgukhoz.
egyebkent egy kis off: a magyarok lemondo, negativ hozzaallasat mi sem peldazza jobban, minthogy meddosegi kozpontnak nevezzuk az ilyen helyeket, holott adhattuk volna a pozitiv jelentesu termekenysegi kp-t nevet is, mint pl amerikaban, vagy mas nyugati orszagokban. sokkal remenykeltobb lenne, mint a "meddosegi". mikor eloszor ezt a szot a nogyogyasz kozolte velem, egy lapon emlitve azzal, hogy "1 ev utan ha nem jon a baba..." a frasz kerulgetett, es elkonyveltem magamban, hogy kesz, soha tobbet nem lesz gyerekem. persze az egy evet nem vartam meg, en is a zsebembe nyultam, de azota atertekeltem ezt a szot is, csak meg kellett ertenem. elkeserito....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!