Nektek mit mond ez az ultrahang kép? Ezek a foltok ciszták?
[link] Jpg
Clostival és bromoval rendberakták a ciklusom.A closti 3 havi szedése alatt voltak domináns tüszőim.Most van az első closti mentes hónapom,a bromot még szedem.Azt mondta az ultrahangos hogy lát egy képletet amire nem tudja h mi.De nincsenek érett tüszőim csak sok ciszta.Ezt írta a papíromra: Mindkét oldali petefészekben a kéreg alatt számos apró folyadéktartalmú képlet.A Douglasban szabad folyadék nincsen.A tegnapi ovu tesztem pozi lett és tojcsis nyákom is volt.Totál el vok kenődve olyan biztos voltam benne h a napokban lesz peteérésem:((
Glükóz 3,9 mmol/L
TSH 3,130 mIU/L
Progeszteron 3,8 nmol/L
Inzulin 2,5 mIU/L
És a TSH-ra nem kaptál semmit? Euthyrox? Letrox?
A babához a TSH-nek 2 alatt kell lenni, de inkább az 1-hez kellene közelíteni. Nekem 3,6 volt, azt mondta a doki (a nőgyogyi is és a háziorvos is)hogy jó, teljesen véletlenül (innen a netről)derült ki hogy ez a babához túl magas. Elmentem endokrinológushoz, ő is mondta hogy a babához ez bizony nem jó. Kaptam gyógyszert, 1,6-al sikerült a baba (még a PCO diagnosztizálása előtt)
Ciklusaid milyen hosszúak voltak? Azért kaptad a clostyt mert nem volt peteérésed?
Csak azért kérdezem, mert nekem sem volt (2008), azt mondta a doki hogy "sivatag" a petefészkem. Erre kaptam a clostyt. 3x3hónapig szedtem. 1vetélésem volt. Egy év múlva meg a sivatag petefészkeimből PCO-s petefészek lett, nem kizárt a closti miatt. A dokim azt mondta, hogy teljesen fölösleges volt szedetni velem a clostit, mert hiába csinál nekem szép kis tüszőket, a TSH miatt nem eshettem volna teherbe. Van akinek sikerül magasabb TSH-val is, de ez a ritkább. Mesélte a dokim, hogy volt egy 4,5-ös TSH-val kismamája, úgy esett teherbe, de ez a ritkább szerinte.
Valóban sokkal jobb lenne másik orvost választanod! Azért mondom ezt, mert én éveket pazaroltam el azért, mert rossz orvoshoz mentem.
9.vagyok. én írtam az előbb is.
Most olvastam a leletet. Most milyen hosszúak a ciklusaid? Ovutesztet szoktál használni? Hőmérőzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!