Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek mit mond ez az ultrahan...

Nektek mit mond ez az ultrahang kép? Ezek a foltok ciszták?

Figyelt kérdés

[link] Jpg

Clostival és bromoval rendberakták a ciklusom.A closti 3 havi szedése alatt voltak domináns tüszőim.Most van az első closti mentes hónapom,a bromot még szedem.Azt mondta az ultrahangos hogy lát egy képletet amire nem tudja h mi.De nincsenek érett tüszőim csak sok ciszta.Ezt írta a papíromra: Mindkét oldali petefészekben a kéreg alatt számos apró folyadéktartalmú képlet.A Douglasban szabad folyadék nincsen.A tegnapi ovu tesztem pozi lett és tojcsis nyákom is volt.Totál el vok kenődve olyan biztos voltam benne h a napokban lesz peteérésem:((

2012. júl. 13. 12:35
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
hát olyan márciusban nézték a tsh-m de mindjárt megkeresem a papírjaimat.és megírom
2012. júl. 13. 13:20
 12/27 A kérdező kommentje:

Így kezdtem az endokrinológián.

[link]

2012. júl. 13. 13:35
 13/27 A kérdező kommentje:

Glükóz 3,9 mmol/L

TSH 3,130 mIU/L

Progeszteron 3,8 nmol/L

Inzulin 2,5 mIU/L

2012. júl. 13. 13:36
 14/27 A kérdező kommentje:
És ezek után kaptam ugye a clostyt és a bromot.
2012. júl. 13. 13:37
 15/27 A kérdező kommentje:
Kedves 9. válaszoló köszönöm a bíztatást,bárcsak velem is megtörténne.
2012. júl. 13. 13:39
 16/27 anonim ***** válasza:

És a TSH-ra nem kaptál semmit? Euthyrox? Letrox?

A babához a TSH-nek 2 alatt kell lenni, de inkább az 1-hez kellene közelíteni. Nekem 3,6 volt, azt mondta a doki (a nőgyogyi is és a háziorvos is)hogy jó, teljesen véletlenül (innen a netről)derült ki hogy ez a babához túl magas. Elmentem endokrinológushoz, ő is mondta hogy a babához ez bizony nem jó. Kaptam gyógyszert, 1,6-al sikerült a baba (még a PCO diagnosztizálása előtt)

Ciklusaid milyen hosszúak voltak? Azért kaptad a clostyt mert nem volt peteérésed?

Csak azért kérdezem, mert nekem sem volt (2008), azt mondta a doki hogy "sivatag" a petefészkem. Erre kaptam a clostyt. 3x3hónapig szedtem. 1vetélésem volt. Egy év múlva meg a sivatag petefészkeimből PCO-s petefészek lett, nem kizárt a closti miatt. A dokim azt mondta, hogy teljesen fölösleges volt szedetni velem a clostit, mert hiába csinál nekem szép kis tüszőket, a TSH miatt nem eshettem volna teherbe. Van akinek sikerül magasabb TSH-val is, de ez a ritkább. Mesélte a dokim, hogy volt egy 4,5-ös TSH-val kismamája, úgy esett teherbe, de ez a ritkább szerinte.

Valóban sokkal jobb lenne másik orvost választanod! Azért mondom ezt, mert én éveket pazaroltam el azért, mert rossz orvoshoz mentem.

2012. júl. 13. 13:44
 17/27 anonim ***** válasza:

9.vagyok. én írtam az előbb is.

Most olvastam a leletet. Most milyen hosszúak a ciklusaid? Ovutesztet szoktál használni? Hőmérőzni?

2012. júl. 13. 13:50
 18/27 anonim ***** válasza:
Még egy kérdés: a progit a ciklus melyik napján vették? Glükóz, inzulin jó. (az én inzulinom éhgyomri 12,6 :( )
2012. júl. 13. 13:54
 19/27 A kérdező kommentje:
Azt mondta a tshm-ra,h ez még jó.Határ értéken belűl van.Hát ugye azért fordultam orvoshoz a 4. próbálkozós hónapunkban mert nem jött meg a tesztem nega volt.Akkor 2 hónapig nem jött meg.3 orvosnál jártam,akik kölöték h majd megjön probálkozzunk tovább.Na akkor akadtam ki és mentem el a sote-re az endokrinológiára.Volt h 80 napra jött meg.Csak azt nem tudjuk,h tényleg egyik pillanatról a másikra megbolondult a ciklusom.És akkor kaptam a clost-bromo párost.És rendberakta.Volt rendes tüszőrepedésem is.Ezt uh és a hőmérőzés is igazolta.Na de most van az első gyógyszermentem hónap és kezdődik minden előlről.ciszta és nincs érett tüszőm.És mindjárt 2 évnél járunk.
2012. júl. 13. 13:56
 20/27 A kérdező kommentje:
32 naposak a ciklusaim.Az ovutesztem tegnap volt pozitív és tojásfehérje nyákom is volt.A hőmérőzést most 3 napja elkezzdtem újra h lássam,hogy tényleg nem reped e meg a tüszőm.De az uh szerint nem fog.... Azt hiszem a progit a 21. ciklusnapon nézték.
2012. júl. 13. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!