Nektek mit mond ez az ultrahang kép? Ezek a foltok ciszták?
[link] Jpg
Clostival és bromoval rendberakták a ciklusom.A closti 3 havi szedése alatt voltak domináns tüszőim.Most van az első closti mentes hónapom,a bromot még szedem.Azt mondta az ultrahangos hogy lát egy képletet amire nem tudja h mi.De nincsenek érett tüszőim csak sok ciszta.Ezt írta a papíromra: Mindkét oldali petefészekben a kéreg alatt számos apró folyadéktartalmú képlet.A Douglasban szabad folyadék nincsen.A tegnapi ovu tesztem pozi lett és tojcsis nyákom is volt.Totál el vok kenődve olyan biztos voltam benne h a napokban lesz peteérésem:((
Ha sok kis cisztád van a petefészkekben, akkor azt úgy hívják, hogy PCO. Az, hogy nincs a Douglasban szabad folyadék, azt jelenti, hogy stimuláció ellenére az érő tüsző nem repedt meg, nincs ovulációd. Peteérésed lehet, ovulációd nem (nézz utána, mást jelent!). Amire én itt gondolok, az a PCOS, amit egy tök átlagos nőgyógyász pont így kezel, ahogy leírtad és pont semmire nem megy vele, ahogy meséled is. A PCOS nem nőgyógyászati betegség, akkor sem, ha nőgyógyászati jellegű problémákat okoz. Bővebben itt tájékozódhatsz elsőkézből, szinte havonta frissített oldalon, orvostól:
2009-ben én is tulajdonosa voltam egy ilyen UH képnek (mint a fenti), azzal a különbséggel, hogy legalább 15 ilyen "pötty" látszódott rajta. PCO-t diagnosztizáltak.
Azt mondta a doki, hogy ne is védekezzünk, úgysem sikerül a baba legalább fél évig. Én mondtam neki, hogy pedig pozitív lett az ovulációs tesztem tegnap. Azt mondta az nem számít, úgysem esek teherbe........
A következő két hétben csak a depresszióba merülve ittam, dohányoztam, gyógyszer.....(több éve vártunk már a babára). A mensim nem jött meg. Nem is vettem tesztet rögtön, mert minek, úgysem esem teherbe....
ÉS TESSÉK!! SIKERÜLT!!!
Az orvosok NEM ISTENEK, és tévedhetnek!!!
Fel ne add nekem!!!! Látod, van élő példa mindenre!!:):)
Megkérdezhetem hogy endokrinológusnál jártál-e, TSH-d mennyi lett, inzulinrezisztenciát néztek? Kaptál most Meforált a cisztákra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!