Ti mennyi idősen vállatatok gyereket és miért akkor?
25 évesen mert becsúszott. Persze nem bántuk meg (így megismerve a kisfiunkat) de azért lehetett volna később is, egyébként 5 éve voltunk együtt akkor már a párommal.
Azóta van már második is, sokkal érettebb voltam 28 évesen gyerekvállalásra meg úgy az egész témára mint 25 évesen, éppen nemrég kikerülve az iskola padból. A férjem amúgy 2 évvel idősebb nálam.
22 voltam, mikor az elsőt szültem, a férjem 30 volt akkor.
Ha arra vártunk volna, hogy meglegyen a ház és autó, akkor most nem várnánk a másodikat. Nagyon szeretjük őket, csak értük élünk.
36hkm
Szia!
Most 21 évesen vagyok terhes. Éppenséggel a 4. hónapot nyomom.
Ez nagyon becsuszott baba.
Kidobta a szervezetem a fogamzás gátló tablettát.
De anyukámék és mind annyian örülünk neki.
22 éves voltam amikor eldöntöttük babát szeretnénk.A párom (aki ma már a férjem)9 évvel idősebb tőlem! 5 év telt el azóta és még mindig nincs babánk!:(
Halaszthatja az ember későbbre,de arra is gondolni kell ha nem jön össze rögtön!Fiatal szervezetnél is lehetnek gondok,nem még idősebb korban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!