Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mennyi idősen vállatatok...

Ti mennyi idősen vállatatok gyereket és miért akkor?

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 01:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2012. júl. 12. 07:38
 12/18 anonim ***** válasza:

25 évesen mert becsúszott. Persze nem bántuk meg (így megismerve a kisfiunkat) de azért lehetett volna később is, egyébként 5 éve voltunk együtt akkor már a párommal.

Azóta van már második is, sokkal érettebb voltam 28 évesen gyerekvállalásra meg úgy az egész témára mint 25 évesen, éppen nemrég kikerülve az iskola padból. A férjem amúgy 2 évvel idősebb nálam.

2012. júl. 12. 08:37
 13/18 anonim ***** válasza:

22 voltam, mikor az elsőt szültem, a férjem 30 volt akkor.

Ha arra vártunk volna, hogy meglegyen a ház és autó, akkor most nem várnánk a másodikat. Nagyon szeretjük őket, csak értük élünk.

36hkm

2012. júl. 12. 08:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Én 34, a férjem 36. Azért ilyen későn (rekative), mert eleve 29 voltam, amikor találkoztunk, előtte más partnereink voltak, akiktől egyikünk se érezte úgy, hogy kellene gyerek. Aztán évekig próbálkoztunk, mire összejött.
2012. júl. 15. 09:45
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Most 21 évesen vagyok terhes. Éppenséggel a 4. hónapot nyomom.

Ez nagyon becsuszott baba.

Kidobta a szervezetem a fogamzás gátló tablettát.

De anyukámék és mind annyian örülünk neki.

2012. júl. 15. 11:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Az elsőt 33 évesen, a másodikat 34 évesen. Azért ilyen későn, mert 7 évig próbálkoztunk mire sikerült az első, a második már jött magától:-) Most 37 vagyok és nagyon szeretnék még egy babát, de nem jön össze.
2012. júl. 15. 13:36
 17/18 anonim ***** válasza:
27 évesen találtam meg azt az embert, akinek el tudtam volna képzelni hogy gyereket szülök. 30 voltam amikor összeházasodtunk, egy év után gondoltuk azt hogy itt az ideje a babának -anyagilag; lelkileg. A tesót 40 éves korom előtt tervezem, de mejd ahogy alakul.
2012. júl. 15. 14:00
 18/18 anonim ***** válasza:

22 éves voltam amikor eldöntöttük babát szeretnénk.A párom (aki ma már a férjem)9 évvel idősebb tőlem! 5 év telt el azóta és még mindig nincs babánk!:(

Halaszthatja az ember későbbre,de arra is gondolni kell ha nem jön össze rögtön!Fiatal szervezetnél is lehetnek gondok,nem még idősebb korban!

2012. júl. 15. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!