Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mennyi idősen vállatatok...

Ti mennyi idősen vállatatok gyereket és miért akkor?

Figyelt kérdés
Úgy hozta az élet, mert addigra lett meg a biztos anyagi háttér, mert akkora találtad meg a párod,.....?
2012. júl. 5. 13:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%

33 voltam, mikor a fiam született.

6 éves házasok voltunk, és 3,5 évig próbálkoztunk hiába az inszemináció előtt.

2012. júl. 5. 13:29
 2/20 anonim ***** válasza:
90%

Ha az anyagiakra gondoltam volna,akkor talán soha nem vállalnék gyereket.

Párom az megvolt hozzá,csak eldöntöttük,gyereket akarunk,mert csak az hiányzik a boldogságunkhoz.Akkor voltam 25 és 27 a párom.Belefogtunk,meglett és boldogabbak vagyunk bárkinél a világon.Így már van értelme,tudjuk,hogy kiért kell küzdeni.

2012. júl. 5. 13:32
 3/20 anonim ***** válasza:
90%
30évesen szülte,mondhatni úgy hozta az élet! 27évesen ismertem meg a párom,nem akartam rögtön gyereket. Vágytam rá,de először össze akartunk csiszolódni,és anyagilag rendbe jönni.
2012. júl. 5. 13:43
 4/20 anonim ***** válasza:
75%
37 és 39 éves voltam a fiaim születésekor. Miért ennyire későn? Az exemmel nem lehetett közös babánk. Sehogy nem jött össze, még lombikkal sem... Végül nem ezért de 14 év után elváltunk. Pár év egyedül lét után jött a nagybetűs Ő. Azonnal gyereket szerettünk volna. Vele a második hónapban sikerült a baba :) Aztán amikor a tesót terveztük ő a harmadik hónapban kopogtatott :)
2012. júl. 5. 13:58
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
27 evesen, "igy hozta az elet" :) Parom sincsen.
2012. júl. 5. 14:13
 6/20 anonim ***** válasza:
90%

36 évesen

-mert nem találkoztam normális emberrel

- mikor meglett a normális ember, nem jött össze

végülis inszemmel sikerült

2012. júl. 5. 14:48
 7/20 anonim ***** válasza:
77%

20 voltam mikor először terhes lettem.párom 28.1 éve voltunk együtt.szerettük volna nagyon babát,de sajnos az élet közbe szólt és 21 hetes terhességem megszakítással végződött.

összeházasodtunk rendbe szedtük kicsit magunkat építkeztünk. 23 éves voltam mikor megszületett a lányom és azóta is boldogok vagyunk. a világon a legboldogabbak. ...:D

2012. júl. 5. 15:16
 8/20 anonim ***** válasza:
77%
párom 24 én 23 évesek vagyok, most vagyunk rajta a "dolgon" :) azért most, mert egy éve sikerült saját házat vennünk és mostanra sikerült "baba által lakható"-vá tenni! én már úgy egy éve szeretnék babát, de az anyóshoz minek szültem volna??? most van munkahelyünk, igaz nekem nem egy biztos pont, de van, a fizetés sem a legjobb, alig keresünk többet a minimálbérnél, de a rezsink hiperalacsony és bőven befér a költségvetésbe a baóca :) nagyon várjuk!
2012. júl. 5. 15:17
 9/20 anonim ***** válasza:
62%

Mondja már meg valaki,miért lettem lepontozva?

Azért mert nem nagymama korban szültem? vagy azért mert ne az anyagiakhoz kötöttem a gyerekvállalást?

2012. júl. 6. 14:11
 10/20 anonim ***** válasza:
65%
honnan lehet egyáltalán tudni, ha lepontoznak???
2012. júl. 7. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!