26: mert addigra lett meg a baba iránti vágy, találtam meg a párom, fejeztük be az iskolákat, lett meg az anyagi háttér, dolgoztunk egy ideje és hála Istennek így is hozta az élet, hogy hamar összejött. Mi az előbb felsorolt összes tényezőt kivártuk. Szerencsére kb. egy időben lett meg minden.
2012. júl. 11. 12:51
12/20 anonim válasza:
32. Mert akkor sikerült, 3 év után.
Párom 26 évesen ismertem meg, 2 évesen összeházasodtunk, utána kezdtünk próbálkozni, amiből nagy tortúra lett.
Én is kíváncsi vagyok, miből látjátok, ha valaki lepontoz.
2012. júl. 11. 13:46
13/20 anonim válasza:
30. Addigra lett minden adott - házasság, felújított lakás, egy év munkaviszony, plusz rendbe jöttem egészségileg.
2012. júl. 11. 18:13
14/20 anonim válasza:
25: véletlenül becsúszott, és nem akartuk már elvetetni :) Diplomázásom után nem sokkal :D
Most vagyok 27, de jön a második (azaz már a harmadik is...)
38+6 hkm
2012. júl. 11. 19:30
15/20 anonim válasza:
26: most jön az első babó, nem volt tervezve csak vállava...:)
De végülis mindenünk megvan hozzá akár tervezhettük volna is...
2012. júl. 12. 09:37
16/20 anonim válasza:
amikor megérkezett az életembe az,akinek szültem volna,még kis időt szerettem volna csak vele,aztán házasság,aztán gyerek,28voltam mire megszületett,30leszek,mire a 2 . érkezik,ha minden rendben megy.
2012. júl. 20. 23:10
17/20 anonim válasza:
Én még nem szültem, ezért lehet, hogy a válaszom off lesz, de nincs szívem kielégítetlenül hagyni több kérdező kíváncsiságát. :)
Onnan tudjuk, ha valakit lepontoztak, hogy a százaléka (olykor jóval) kevesebbre csökken 100%-nál. Szóval ha a válaszablak jobb alsó sarkában mondjuk "A válasz 68%-ban hasznosnak tűnik." felirat látszik, akkor a 68%-on láthatjuk, hogy több piros kezecskét is kapott az illető.
De hogy ne legyen teljesen off, megemlítem anyukámat. :D Ő az első gyerekét 19 évesen, a másodikat 20 évesen, majd engem 28 évesen vállalt be. Tervezettek voltunk. Az időköz pedig azért csúszott be a második gyerkőc és köztem, mert én már másik apától származom, mint tesóim. :)
2012. júl. 20. 23:21
18/20 anonim válasza:
Bocsi az offért de én magamról hol látom, hogy le vagyok pontozva, mert nem látom!
26 éves vagyok. 1 éve próbálkozunk, mert azóta van meg mindenünk ami ehhez kell!
2012. júl. 21. 14:12
19/20 anonim válasza:
kicsit helyesbítek a lepontozásos részen,saját hozzászólásotok jobb alsó sarkában ott van h a válaszadó x %ban hasznos válaszokat ad,amikor beregisztráltatok ide,ez automatikusan 100%,de nincs kiírva,szerintem pl te utolsó nemrég lehetsz itt a gyk-n. Aztán minden más válaszoló válaszának jobb alsó sarkában ott van h hasznos volt-e számodra a válasz? Ha rányomsz vmelyik kezecskére,az ő jobb alsó sarkában ott lesz h ez a válasz X%ban hasznosnak tűnik,ha zöld kezet kapott,akkor 100%ban hasznos,ha vki lehúzta,egyre kevesebb.Minél több ilyen negatív értékelést szed össze vki az egyes válaszai során,x után az is lejjebb megy majd h a válaszadó x %ban hasznos válaszokat ad. Azonban sokan úgy nyomkodják itt a kezecskéket mint fb-on a like gombot,holott pl fenti kérdésnél nincs haszontalan válasz...
2012. júl. 21. 17:03
20/20 anonim válasza:
30 amikor az 1. szültem,de csak azért mert későn találkoztam a nagy ő-vel. 2005.őszén jöttünk össze,2007 telén született az 1. ha ez 20 évesen történik,akkor jöttek volna sorban. szóval a kérdésedre a rövid válasz: akkorra találtam meg Apát :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!