Egy nő mi alapján dönt arról, hogy kitől akar gyereket?
Figyelt kérdés
Attól akihez érzelmileg kötődik, testileg is odavan érte vagy aki az anyagi biztonságot tudja megadni, de mást nem.
Létezik az, hogy tudat alatt a "legerősebbtől" akar illetve sikerül csak?
2012. jún. 25. 11:40
1/9 anonim válasza:
Én a páromtól akarok/akartam gyereket!És én őt szeretem testileg lelkileg!Engem sosem érdekelt az anyagi háttér!!24 hetes kismama
2/9 A kérdező kommentje:
De mi van akkor, ha ez a kettő nem egy emberben van meg?
2012. jún. 25. 11:45
3/9 anonim válasza:
én az élettársamtól szerettem volna már rég gyerkőcöt, most itt van :) az anyagiakon meg lehet változtatni ha szükséges
12 hkm
4/9 anonim válasza:
Hát de ha érzelmileg kötődik valaki valakihez akkor testileg is odavan érte!nem?vagy nem értelek kedves kérdező!
5/9 anonim válasza:
Nekem egyejszakas kalandbol lesz gyerekem, mivel nincs parkapcsolatom. A ferfi "donor" szerepet tölt be de legalabb en valasztottam es a szex is kellemesebb egy beültetesnel. Fizikai szempontok kerültek elöterbe, es az h ertelmes legyen.
6/9 anonim válasza:
Attól, akibe szerelmes vagyok (testileg, lelkileg) és akkor, amikor anyagilag is adott a helyzet.
7/9 anonim válasza:
Szerintem az érzelem a fontos és a testi kötődés.
Ki a "legerősebb"? Az lenne csak akinek pénze van?
Nem hiszem, mert akkor kihalt volna az emberiség, nem csak a pénz számít.
8/9 anonim válasza:
Én attól a férfitól akartam minden gyerekemet, akit szerettem. Nem számít más. Mit érsz vele, ha nem szereted a gyereked apját? Áh, elképzelhetetlen, hogy az anyagiak döntsenek
9/9 anonim válasza:
3-as vagyok
szerintem hallgass a szívedre, ne az anyagiakat figyeld! ha kell valahogy tudtok egy kis pénzt félretenni a picurra :) jobb ha szereted a pici apját, mint hogy csak azért legyél vele mert pénze van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!