Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy nő mi alapján dönt arról,...

Egy nő mi alapján dönt arról, hogy kitől akar gyereket?

Figyelt kérdés

Attól akihez érzelmileg kötődik, testileg is odavan érte vagy aki az anyagi biztonságot tudja megadni, de mást nem.

Létezik az, hogy tudat alatt a "legerősebbtől" akar illetve sikerül csak?

2012. jún. 25. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Én a páromtól akarok/akartam gyereket!És én őt szeretem testileg lelkileg!Engem sosem érdekelt az anyagi háttér!!24 hetes kismama
2012. jún. 25. 11:42
 2/9 A kérdező kommentje:
De mi van akkor, ha ez a kettő nem egy emberben van meg?
2012. jún. 25. 11:45
 3/9 anonim ***** válasza:

én az élettársamtól szerettem volna már rég gyerkőcöt, most itt van :) az anyagiakon meg lehet változtatni ha szükséges

12 hkm

2012. jún. 25. 11:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát de ha érzelmileg kötődik valaki valakihez akkor testileg is odavan érte!nem?vagy nem értelek kedves kérdező!
2012. jún. 25. 11:47
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Nekem egyejszakas kalandbol lesz gyerekem, mivel nincs parkapcsolatom. A ferfi "donor" szerepet tölt be de legalabb en valasztottam es a szex is kellemesebb egy beültetesnel. Fizikai szempontok kerültek elöterbe, es az h ertelmes legyen.
2012. jún. 25. 12:42
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Attól, akibe szerelmes vagyok (testileg, lelkileg) és akkor, amikor anyagilag is adott a helyzet.
2012. jún. 25. 12:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az érzelem a fontos és a testi kötődés.

Ki a "legerősebb"? Az lenne csak akinek pénze van?

Nem hiszem, mert akkor kihalt volna az emberiség, nem csak a pénz számít.

2012. jún. 25. 13:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Én attól a férfitól akartam minden gyerekemet, akit szerettem. Nem számít más. Mit érsz vele, ha nem szereted a gyereked apját? Áh, elképzelhetetlen, hogy az anyagiak döntsenek
2012. jún. 25. 13:39
 9/9 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

szerintem hallgass a szívedre, ne az anyagiakat figyeld! ha kell valahogy tudtok egy kis pénzt félretenni a picurra :) jobb ha szereted a pici apját, mint hogy csak azért legyél vele mert pénze van

2012. jún. 25. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!