Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet ilyen?...

Szerintetek lehet ilyen? Teszt kérdés.

Figyelt kérdés
A múlthéten teszteletem a 9. dpo-n egy nagyon erős pozitívat 25-ös teszttel.Ma bogarat ültettek a fülembe, hogy mi van ha nem egy baba van?Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

2012. júl. 10. 10:53
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

Ez tényleg így van, hogy mindenki más, mindenkinek úgymond ki kell "tanulmányozni" magát. Nekem régebben mindig kiszámíthatatlan volt az egész, mert a ciklusaim hossza a 28 naptól a kb. 36ig (akár 42ig is kitolódott néha) változott, de most visszagondolva ezek a jelek akkor is meg voltak, ha ezt előbb tudom, jobban tudtam volna mindenre számítani. A ciklusok hossza most is változik, de mivel már ismerem ezeket a jeleket, ezért tudok előre tervezni.

(Bocsánat kérdező, csak jó néha még ha off is, eszmét cserélni és most így alakult, akkor miért ne. Maximum átugrod és kész)

Várandósok jó babavárást! Babát tervezőknek minél előbb pozitív tesztet! Már gyakorló Anyukáknak pedig sok örömet kívánok a picúrokhoz! (remélem senkit se hagytam ki :))

2012. júl. 10. 17:31
 32/50 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A kérésedre válaszolva,nekem szintén erős pozi tesztem lett kb a 10-11.napon.(fel is tettem itt,ha gondolod megírom melyik az én kérdésem)

Ez azért van,mert ikreket várok:)

Lehetséges nálad is ez van.

Nekem is 3.-4.baba lesz.

gratulálok!

2012. júl. 10. 17:56
 33/50 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó:köszönöm, és egyben megköszönöm ha belinkeled nekem a kérdésed, mert tényleg kíváncsi vagyok.És a többieknek is, akik válaszoltak..:)
2012. júl. 10. 18:48
 34/50 anonim ***** válasza:
2012. júl. 10. 19:47
 35/50 A kérdező kommentje:

Gratulálok neked..:) És irigyellek is a válaszolók miatt..:)Nekem van a családban iker nem egy, és tesóm mondta, hogy na most azért ilyen erős a teszt, mert mi van ha 2?:) Ezt itt megkérdeztem, és látod mi lett..:)

Sok boldogságot nektek, és jó babavárást..:)

2012. júl. 10. 20:16
 36/50 anonim ***** válasza:
Jajj kérdező,kérlek írd meg hány baba van.izgulok:)
2012. júl. 10. 20:27
 37/50 A kérdező kommentje:
Majd a jövőhéten kiderül...:)Megírom..:)
2012. júl. 10. 20:29
 38/50 anonim ***** válasza:

szia,

köszi szépen:))

Nagyon izgulok.Csütörtökön megyek uh,talán már lesz szívhang!

Drukkolok,írjál,ha voltál dokinál!!

2012. júl. 10. 20:29
 39/50 anonim ***** válasza:

Nekem ez volt a tesztem 10.dpon délutáni! pisiből.

[link]

Szerintem egyénfüggő, kinek mikor mutatja ki a teszt.

18 h km.

2012. júl. 11. 06:40
 40/50 anonim ***** válasza:

32-es és 39-es válaszolónak is gratulálok.De akkor tényleg nincs összefüggés.

Kérdező azért majd írj ha voltál dokinál.

2012. júl. 11. 07:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!