Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet ilyen?...

Szerintetek lehet ilyen? Teszt kérdés.

Figyelt kérdés
A múlthéten teszteletem a 9. dpo-n egy nagyon erős pozitívat 25-ös teszttel.Ma bogarat ültettek a fülembe, hogy mi van ha nem egy baba van?Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

2012. júl. 10. 10:53
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
Én inkább arra gondolnék, hogy előbb fogant, mint ahogy kalkuláltátok.
2012. júl. 10. 10:55
 2/50 anonim ***** válasza:
72%
Én az ikreimmel 11. dpo-on teszteltem halvány pozitívat. Biztos vagy a fogantatás napjában? Én tudtam mikor volt ovum, teszteltem ill. csak akkor voltunk együtt. Ezért tudom biztosan a 11. dpo-t.
2012. júl. 10. 10:56
 3/50 A kérdező kommentje:
Tuti biztos a 9 dpo!!!!!!Máskor nem foganhatott..:)
2012. júl. 10. 11:02
 4/50 anonim ***** válasza:
100%
van görbéd?Hány naposak a ciklusaid?Hányadik ciklusnapodon volt peteérésed?
2012. júl. 10. 11:44
 5/50 anonim ***** válasza:

tényleg, görbe alapján lehet, hogy tudnánk segíteni.

igazad van, ikerterhességnél magasabb a hcg szint, de azért a teszt erőssége alapján nem mernék ilyen következtetést levonni.

2012. júl. 10. 11:46
 6/50 A kérdező kommentje:
A görbémet azért nem csatolom, mert az alapján itt a válaszolók 98%-a azt mondta, hogy kizárt, hogy terhes vagyok!A lényeg, hogy tuti biztos a 9 dpo, és a kérdésem csak kíváncsiságból tettem fel, mert én is furcsállom az ennyire erős tesztet.Nem az elsőt csináltam már.És én tapasztalatokat várok, hogy járt- e már így valaki..:)
2012. júl. 10. 11:49
 7/50 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is inkább csak előbb fogant. 9. dpo-n még ikrekkel is furcsa az erős pozitív. De persze megeshet az is, hogy ketten vannak. Nem sokára kiderül.
2012. júl. 10. 11:50
 8/50 anonim ***** válasza:

De hát ha egyszer az vagy :), miért ne csatolhatnád?

Az én régi terhes görbém szintén nem néz ki terhesnek, az előtte egy hónappal előttire meg mindenki azt mondta, hogy tuti összejött, még beágyazódásos emelkedést is lehetett rajta látni.

Nekem elég sok tapasztalatom van görbék terén, szívesen megnézném. Ha nem látok rajta semmit amit biztosra mondanék, hidd el, nem fogok "okoskodni" :) Akkor megmondom, hogy "nem tudom"

2012. júl. 10. 11:52
 9/50 anonim ***** válasza:

bár, érdekes, amit mondasz, mert én elég régóta járok ide, de még nem láttam soha olyat görbénél, főleg nem várt előtt, hogy egyöntetűen azt mondták volna, hogy "kizárt" a dolog. ez valami nagyon extra furcsa görbe lehet akkor. viszont ha így van, akkor megint felmerül a kérdés, hogy mitől tuti az a 9.dpo? Orvos állapította meg az ovud? kezelés alatt állsz? ha igen, akkor fokozottan van esély iker babákra.

Mikor mész dokihoz? Mikor derül ki, hogy beigazolódott-e a sejtés?

2012. júl. 10. 12:09
 10/50 A kérdező kommentje:

Itt a görbe...

[link]

2012. júl. 10. 12:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!