Szerintetek lehet ilyen? Teszt kérdés.
tényleg, görbe alapján lehet, hogy tudnánk segíteni.
igazad van, ikerterhességnél magasabb a hcg szint, de azért a teszt erőssége alapján nem mernék ilyen következtetést levonni.
De hát ha egyszer az vagy :), miért ne csatolhatnád?
Az én régi terhes görbém szintén nem néz ki terhesnek, az előtte egy hónappal előttire meg mindenki azt mondta, hogy tuti összejött, még beágyazódásos emelkedést is lehetett rajta látni.
Nekem elég sok tapasztalatom van görbék terén, szívesen megnézném. Ha nem látok rajta semmit amit biztosra mondanék, hidd el, nem fogok "okoskodni" :) Akkor megmondom, hogy "nem tudom"
bár, érdekes, amit mondasz, mert én elég régóta járok ide, de még nem láttam soha olyat görbénél, főleg nem várt előtt, hogy egyöntetűen azt mondták volna, hogy "kizárt" a dolog. ez valami nagyon extra furcsa görbe lehet akkor. viszont ha így van, akkor megint felmerül a kérdés, hogy mitől tuti az a 9.dpo? Orvos állapította meg az ovud? kezelés alatt állsz? ha igen, akkor fokozottan van esély iker babákra.
Mikor mész dokihoz? Mikor derül ki, hogy beigazolódott-e a sejtés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!