Kéne ilyenkor még érezni valamit,?
Figyelt kérdés
5-hetes terhes vagyok de még semmit sem érzek ,csak annyit,hogy nagyon fáradékony vagyok.Orvosnál még nem voltam majd megyek valamikor.Azért nem akarok még menni ne hogy még korai legyen,Ti mikor mentetek????????2012. júl. 9. 19:46
1/4 anonim 

válasza:

A fáradékonyság is egy tünet a sok közül, nem mindenkinek vannak tünetei, orvoshoz olyan két-három hét múlva menj akkora lesz szívhang is...Gratulálok a babához:)
2/4 anonim 

válasza:

Első voltam, én ma voltam orvosnál 6 hetes voltam de elment a baba:(
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm és nagyon sajnálom ami veled történt.Én is ilyenektől félek ezért nem megyek még úgy vagyok vele amit a jó isten akar úgy is az lesz
2012. júl. 9. 20:04
4/4 anonim 

válasza:

Én kb 3-4 hét múlva akarok menni,mert én is félek hogy nem fog látni semmi!:)
Álmos vagyok egész nap és nagyon fáj a cicim.De semmi más nincs,de szerintem egyenlőre ez is elég!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!