Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Augusztus 31-re ki nem várja?...

Augusztus 31-re ki nem várja? Ilyenkor kellene már érezni valamit?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 23:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmi, még csak 3 nap telt el az ovulációtól.

2011. aug. 20. 07:17
 2/27 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy kellene érezni valamit. Semmit sem kell. Van, aki érez, van aki nem. Hányinger, szédülés ugyanez. Lányomal hánytam minden reggel, a fiamnál semmi ilyen nem volt. Szóval "kötelező" tüneteket ne várj! Sok sikert, majd írj, hogy mi lett!
2011. aug. 20. 07:28
 3/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pont augusztus 31-re nem várom, az első tethességemnél a nem várt előtt pár nappal elkezdetek fájni a melleim, egyéb tünetem nem volt akkor! Neked van esetleg vmi tüneted?

2011. aug. 20. 08:59
 4/27 anonim ***** válasza:
74%
Nem lehet tünete! Ha nem történt meg a beágyazódás,akkor nem lehet tünet!
2011. aug. 20. 10:05
 5/27 Manka68 ***** válasza:
11 nappal a nemvárt előtt még el sem kezdett beágyazódni! Ha megtermékenyült a petesejt, akkor még épp vándorol a méh felé, pillanatnyilag valahol a petevezetéked közepén járhat. Bármiféle tünetet max 2-3 nappal a nemvárt előtt lehet érezni, addig bármit is érzel, az nem terhességtől van!
2011. aug. 20. 13:05
 6/27 anonim ***** válasza:

Szia!

08:59-es vagyok

Te hogy bírod a várakozást?

2011. aug. 21. 16:38
 7/27 A kérdező kommentje:
A menses előtt 4 nappal voltunk együtt, de megjött rendesen, majd aug. 15-én és a 17-én is, remélem sikerül, mert a lányom egyből összejött. A hátam fáj, meg sokat járok pisilni, nehéz és nem könnyű a várakozás, de még van 1 hét a tesztig. Remélem sikerül a baba. De mindenkinek aki babát szeretne.
2011. aug. 21. 16:48
 8/27 anonim ***** válasza:
Szia! Én szept. 1-re nem várom! Tünetem még semmi! Ez a második hónapunk fogamzásgátló után!
2011. aug. 22. 12:58
 9/27 anonim ***** válasza:

8:59-es

Szia!

Hogy vagy kedves kérdező és utolsó válaszoló?

Nektek van már vmi tünetetek? Nekem még semmi, bár még van egy hét egy nap!

2011. aug. 23. 13:58
 10/27 anonim ***** válasza:

A szept. 1-es vagyok! :D Semmi tünet nincs, talán a cicim mintha feszülne, de ezt betudom annak, h a második gyógyszermentes hónapom és még ki tudja mit okoz..., bár halkan remélem,hogy baba okozza :D Jövő héten írjatok mindenképp, vagy ha tünet jelentkezik!

"25L"

2011. aug. 24. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!